Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Moj narode… bolje je da kod kuce gledate turske serije nego da izlazite na glasanje kada ovakve majmune birate
Čestitam Fahrudine, sada zajedno sa Bakirom da ispravno vodiš bošnjački narod u svetlu budućnost. Vaš verni obożavalac Boba iz Beograda!
Rece covjek kojem je nickname "dibbidus"
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pravna država na djelu. Na slijedećem ročištu možemo očekivati izjave svjedoka optužbe kako su ustvari sve sanjali, da im nije jasno zašto se uopšte nalaze u sudnici i da prvi put čuju za tog gospodina Radojčića.
Ovaj čovjek treba da bude predsjednik i to sam
Bakir pusta malo zraka svome kucnom ljubimcu Fahrudinu-pudlici Radoncicu, jer mu treba. Kad ga iskoristi, pustice vodu u toaletu.
Poslije Mileta i mi raspisujemo referendum za ukidanje ove sramote od suda.
Teško nama sa ovim krimosima
Od mene ce na glasackim papirima dobiti veliku kurcinu. Odo vjezbat crtanje :P
Ja cu da izadjem na glasanje i da dam glas Bakiru, Radoncicu i Lagumdziji i svima u njihovim strankama. Jednostavno od tolike njihove dobrote ne mogu a da ne glasam za sve njih. A obavezno izaci na izbore...
od lopovluka nisi ni narasto
OBEĆAO JE DA ĆE POSLUŠAN OSTATI I DALJE VJERAN BITI SVOM VOŠINGTONU
@nestoiznad2 Ne diraj mi Fahrudina!
@BobaBG70 NE BI GA DIRNUO NI STERILNIM ŠTAPIĆIMA
Pravda za Fahru !
@Parmak boy Don Sandžone buhahahah
ma ja a kad bi nekom drugome ukinuli kaznu ? sto je to on bitniji od drugih?
Za ,,podobne,, zakon ne vazi....pisaj ga!
Bez obzira na sve patnje i poniženja koje smo prošli, mi ,ustvari, ništa drugo i ne zaslužujemo.Dakle , ovdje ne postoji niti pravo niti pravna država, postoji samo sud jedne partije, tj. nenog vođe. Možete biti i ubica, i lopov i najgori kriminalac, ali ako to SDA kaže da niste onda zaista to niste. Ne znam šta smo to mi jadni Bogu skrivili da nas ovako kažnjava.
Jad i chemer......ovom je.mjesto bilo u alkayrazu jos prije 20 god
smjestio mu bakir kitu do krajnika.....
Od Scepe i Dacica mores komotno jednog covjeka sastaviti:)))