Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa ja mora i on izvesti trebu za Valentinovo...
lahko je biti Rambo na slobodi i glumit po praznim livadama i sumama...gdje ovaj RAMBO u ratu bio?????
ja ne znam zašto ga i sude , jer ako je po tome što ima hrpu oružja u spotu onda treba pohapsiti sve glumce iz svakog filma i serije što se prikazivaju u bih, a čak nije nikog ni upucao u nožni prst kao što je to svakidašnja pojava u našem lijepom i sigurnom sarajevu
Kako se doznaje iz povjerljivih izvora, majka ovog \"retarda\" će tužiti ginekologe USK-a što joj na vrijeme nisu rekli \"šta\" će roditi, iako je redovno išla na UZ!
sa 15 sam hranu na liniju kod spicaste stijene nosio...u ruletu granata i metaka...znam dobro sta je rat...a ovaj da je vidio rata ovo nebi nikad snimao
krajiski Rambo protv Predatora http://www.youtube.com/watch?v=FAz08cgVgT0
Sto se tice tko je imao koliko godina kad je bio rat to u Krajini nije tad bilo bitno. Isao je tko je htio, ja sam imao 16.
Moj prijedlog da Nedžada prime na poziciju Betmana na konkursu koji je jos otvoren
SVI TREBAMO IMAT ORUŽJE ali ga ne pokazivati javno, na facebooku itd. lično oružje je garant stabilnosti najveće demokratije svijeta SAD čak im je to jedan od amandmana na ustav - sloboda na nosiš oružje!! da predamo sudbinu u ruke ovoj špijunskoj stoci SIPA??? NIKAD DEMOKRATIJA I SLOBODA SE BRANE ORUŽJEM KOJE JE JEDINA GARANCIJA LIČNIH SLOBODA GRAĐANA NASPRAM VLASTI NEDŽADE LEGENDO!
tip je kurč..a
TIP JE POZITIVAC DANA a ne onaj vas IBRICIC sto nece da vam igra za reprezentaciju zato sto ide na neki vasar u Split
gdje ovaj u ratu bio
dajte ramba u sarajevo ,sve ovlasti i sto vise naoruzanja,kakav betmen,dosta nam je derpasa.sreca pa central ukinuse hahahahaha rambo je tito!!!
to rambo kralj si nisu te mogli zadrzati dugo pobjegao bi i onako pa bolje da te puste
Trebali su mu reci da Rambo nije stvaran lik,da je to fikcija....
sutko!sutko! hahahahahah
Kakva je to kazna. Bolje da su mu obezbjedili vizu i dali par 1000KM pod uslovom da se ne vraća barem 5 godina.