Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije ni čudo onda što svi zajedno bježimo s ulica, zatvaramo se već u 18 sati u kuće zabrakadirani, što se sve više pojavljuje na ulicama Turkovića, Ćela, Delalića, Gašija i drugih. Bravo gospodo, samo naprijed...
To je ohrabrenje za sve one koji žele da se bave kriminalom i terorizmom. J*bo te, pa zar je moguće da saučesnike u nečemu ovakvom kao što su napravili oslobode??? Još malo pa će i Jašarević na slobodu. SVAKA VAM ČAST NAŠE SUDSTVO!!! SRAMITE SE ZA ŠTA PRIMATE PLAĆE!!!