Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
eh ti se sad nasao đentlmen pa branis curu,nisam rekao da sam prosao svijet i da na osnovu toga mogu reci da su nasi fakulteti manji kvalitetni ali u ovoj j.... drzavi nista nije kvalitetno pa tako i ovi fakulteti od kojih nema neke koristi,jer nisam slijep i dobro vidim kako zavrse oni koji ga zavrse tako da mi nemoj pametovati
sarajkaaaaaaa dao meni mujke doktonraat a tebi samo fakuntlet...na na na na naaa
a ti si taj frajer koji je obisho sve fakultete u bosni i shire,pa moze reci da su svi fakulteti u bosni loshi il su daleko loshiji od fakulteta u regiji il sta?
hajd nek si ti negdje prispila sa fakultetom j.... ti ta tvoj fakultet,ako su tebi ovi fakulteti kvalitetni onda ti ili nemas pameti ili uopste ne ides na fakultet
Ma šta ste svi zavidni što niste nigdje prispjeli? Pola vas koji komentarišete Bože pomozi ako imate i srednju školu. Smjerovi koji su na fakultetu su sasvim dobri i kvalitetni kao i studenti i prestanite biti primitivni i zavidni - upišite i vi je li vam ko brani?
mujkeeee daj još jedan doktorat iz \" piramida \" ovaj jedan ba nije dosta nedaju mi u amerićku akademju,samo sam unišo u rusku al nije ni ta vala nešta... inače ću otić na hayat pa izjavit VRATITENAM PAAAARREEEE e koji ste d..eb.i l..i pa to ni mapet šou nije imao,,eto vam pare eto sve samo se ne mjenjajte hhahahahhhahahahaha
porf.Asim Mujkic je jedan od najsusretljivijih profesora na fakultetu Politickih nauka,uz prof.M.Pejanovic,prof.I.Grbo te jos par njih.Ako ne mozete doci do njih onda su njihovi asistentu uvijek tu za vas \"24h\". prof.Asim Mujkic je bio asistent kod prof.Gaje Sekulica dok sam ja studirao :).
Pa zar u ovom Rajvosa nema jos koji \'mudrac\' osim ove dvojice...
UKINUTE NACIONALNE STRANKE LAZU NAROD POGOTOVO SDA I VODJA BAKIR NESKOLOVAN COVJEK DA ZASTUPA BOSNJACKI NAROD KOJA SRAMOTA FUJ FUJ ZA ONE KOJI SU GLASALI ZA NJEGA.
vidjel ko grebu sinoc ba TV1. pijan ko letva u studiju sa pecaninom razglaba o izborima. o \'bem ti intelektualca...
dzaba ukidanje viza kada raja nema para da odu do hrvatske a kamoli dalje :S
Nemojte ga ba, Dino je iz Gluhe Bukovice sa Romanije. Načitan čojk pravo.
Joj,Dino jesi glup,pa Bec je ba u Madjarskoj
nije odluka nimalo kasnila, i objektivno gledano, komotno mogu sacekati jos 100 godina. biti ce rahat.
Kada nam ukinu vize ja idem u Australiju malo do Beca. Dino M.M