Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pošto mi evropa neće ukinuti vizu jer sam musliman iz Bosne i opasan sam po nju(ni kriv ni dužan) ...putem ovog javnog medija poručujem svim evropljanima i šefovima njihovih vlada...NABIJEM VAS NA.....i ne morate rasisti evropski,ali će vam se takva politika kad tad obiti o glavu i neće ni vaša do zore goriti...licemjeri usrani...uživajte u svom licemjerstvu
kako je lijep osjecaj saznanja da nisi muslich! svi te respektuju i ne gledaju te podozrivo kad im kazes svoje ime ili kad se rukuju stobom a u glavi im pomisao,...\"boze, jeli ovaj oprao ruke nakon posjete wc-u\"
Tkz. rs. nece nika biti ukinuta ona ce biti unistena i nestat ce u plamenu i krvi!
BOSNJACIMA SU SVI OKRENULI LEDJA,CAK IH I U SANDZAKU NE PODNOSE,VRIJEME JE ZA ZAOKRET BOSNJACKE POLITIKE I ODUSTAJANJA OD BIH I STVARANJA BOSNJACKE DRZAVE A TO SARAJEVO-ZENICA-TUZLA.
Drugim rijecima, U Bosni se vodio gradjanski rat, jelde Solana.?. Kompromis i konzensus se pravi sa normalnim ljudima...
embargo iz rata se nastavlja..... ali zivot ce pronaci neki put... bosnje se nastoje izolovati, kao i svi drugi, stari narodi Evrope.
jel nam srbija i brankovica postavila?
srb-in moze smo da bude zavidan svinjama oboljelim od svinjske gripe, jer neko i prezivi od te gripe al od ove nejgove RS-ovske gripe ...
SRB-INe, ko je ovdje u ovom tekstu spomenuo RS? Tema je ukidanje viza gradjanima BiH. Cesto naletim na postove takvih kao ti sto bez ikakvog povoda nesto kao \"brane\" RS. Sta vam je, o cemu se radi?
ukidanje viza bosnjacima mislio je reci, jer ce vaziti samo za njih. Slucajno pretpostavljam.
onda građanima koji nemaju rezervnu domovinu ne preostaje drugo nego da mijenjaju sebe i vladajuce stranke ili ce biti taoci njihovih ,,visokih i casnih politickih\'\' ciljeva
Pa yebi ga AKADEMIK, rat je zavrsen nerjeseno = zbog toga ispastas!
PA KAKO ĆE LIDERI POSTIĆI KONSENZUS KAD SU IZ SRBIJE (SMRDIJE) INSTRUKCIJE ZA GLUPE SRBO-ČETNIKE DA RADE PROTIV SVOJE DRŽAVE??!! ODBIĆE SE TO I BOSANSKOHERCEGOVAČKIM SRBIMA O GLAVU, KAD-TAD, AL ĆE GODINAMA CIJELI BOSANSKOHERCEGOVAČKI NAROD ISPAŠTATI ZBOG SMRDIJE KOJA PROPADA!!!
jel vam sad jasno??? od ukidanja RS nema i nikada nece biti nista
Ma koga briga za vize. Svi Bosanci na zapadu imaju EU pasose....