Komentari (117)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
draga djeco studenti...da li je vas predstavnik studenskog parlamenta...sposoban ili podoban...u moje vrijeme onakvi su nam hvatali lopte dok igramo fudbala....
Bitno je da su se oni borili da za vrijeme Džume budu slobodni, a za to hoce li se imati gdje lijeciti ih boli neka stvar.. Kakva smo mi država i društvo... Druga stvar, ne kontam ni ovaj potez, uštede na budžetu nece biti jer ce ti zaposleni i dalje ostati raditi. Može biti samo manjak, jer ce ostati bez 12 000 ljekarskih uvjerenja godišnje.. A od tih 12 000 bar 5 000 nece više raditi ljekarska u zdrv ustanovama vec u privatnim poliklinikama gdje su ista jeftinija.
Kmee Kmee
Ovo je po sistemu , ako sebija kaze da je sve u redu ko ste vi da tvrdite suprotno
Jarabe bitno je da on e on sa pivom u ruci izborio za dzumu. Odvratan je!
Nemam komentara.....
Super izgleda zgrada,mogu je u hotel preokrenuti. Kakav dispanzer,poliklinika,nema tu kruha.
dovest one Arape što diraju po rukama
Mozda bi dobro bilo ovim mladim mozgovima ukunuti pravo i na zivot ili da rezim jos bolji potez pivuce neka im dadne pasose i karte u jednom pravcu jer u ovoj zemlji ni pamet ni znanje netrebaju,ovdje je sve veci raj za lopove,hostaplere i neznalice
ukinut ce lopovi sve pa i vas bosance i hercegovce samo nastavite tako glasati i biti zatucani nacionalnom mrznjom.....
bitno je da imaju stav o dzumi a zdravlje ko jebe, doduse dzuma je mentalno zdravlje, bar oni tako misle
E hajde sada kolege i koleginice tatinih i maminih kćeri i sinova. Pojavite se na megdan ministrici Ademaj i rasturite je u paramparčad! Ona mora da je kao i Sebka, završila školovanje van Bosne i na račun građana BiH!
Katastrofa !!! Od ovih ,,reformi" nikada se necemo oporaviti ...
...zdravlje je ionako već postalo privilegija bogatih. sebijica će to i dodatno unaprijedit. našim novcima, dakako, neće iz vreća.
Dje je sad Mljacko? Viri kirbasu iz pakasa, ne smije ništa da kaze
Ta zmija od žene je klasično oličenje zla, podlosti, pohlepe i sujete najgore vrste i sasvim je odlučna da upropasti sve što njen vrli stranački drugar Gavrankapetanović nije. Njoj je i svemir malo.. Proklet soj...
Pozdrav jaranice šta ima novo? Dugo nisam komentarisao samo pratio. Vidim ništa se promijenilo nije 😉
@Zloco2 Ćao druže :)) Naravno da nije. Kontinuirano otkrivamo nove dubine bezdana u kojem smo zaglavljeni.. I ista sam ti, pomalo pratim, a još manje komentarišem. Nekako mi je puna kapa priče od koje nema vajde, a vala i tema koje se favorizuju.. Uđem, nasmijem se na poneki komentar i iksiram..:)
Nakon sto se ukine poliklinika, jeftinije ce biti studirati u Becu, Grazu, Frankfurtu ili Aachenu (iz iskustva govorim)
Za ogromne dugove niko neće snositi odgovornost, nego će se "rupe" zatvarati preko naših leđa. Jedina je nada što je reforma stopirana u Skupštini KS, bar neko vrijeme. Možda se svi skupa osvijestimo i ne dozvolimo ovaj urbicid. Zdravstveni sistem bivše države je bio jedna od njenih najsvjetlijih tačaka, na žalost, on je upropašten za sva vremena.