Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vrijeme socijalizma je završilo, kako je završilo, pa neka je, prošao mu vijek trajanja, e sad kakve su analize, da li je bilo pravde i nekog napretka, za narod. Uglavnom nije propao radi kriminala ili iz ekonomskih razloga, a šta je nastalo nakon tog vremena, pa najgori mogući sunovrat po svakom osnovu, prvo su zavadili vjere i narode pa su pale tolike žrtve pa su oligarhije sve uništile i opljačkale. Sad se samo radi o tome da li će to građani shvatit prije ili na kraju svoje opšte propasti.
Sve neka specijalna, interventna, nezavisna tuzilastva i kojekakve p materine a korupcija od kioska do presjednika.
Да ми је како дрпит онај семафор,... убио се за моје гараже и стоног тениса.
e ta ti je dobra :)
ukida se malo po malo sve ;)
@SarajevskoPivo Ma , ne će tako biti , prvo će se ukinuti sve što nije u skladu s Europskim putem , a to znači ukinuti sve genocidne i fašističke tvorevine , jer njihovi osnivači i protagonisti, ili su presuđeni za najteža dela zločina ( dugodecenijske robije) , ili čekaju presude ( ludi Rašo i još luđi deneralisimus , Prlićeva grupa idt ), ili su pod zemljom. Sledi obračun sa kriminalom ( kriminalne vođe i stožernici ) ., i onda u Evropu , i onda će ( tek ) narodu da svane.
@SarajevskoPivo Pevajete , samo pevajte , drugo vam ništa nije ostalo ( a možete i podase ) , jer stožernik i clapa sve su popuhali...
PRIKAŽI ODGOVORE (4)