Komentari (85)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ljudi, gonite ovu Sebiju dok još nije sve sjebala ... ako ostane još malo svest će UKCS na nivo Doma zdravlja Novo Goražde, a tamo nemaju para da plate vulkanizera da im gumu na sanitetu sredi... Nemoj da poslije bude nismo znali ... ! ! !
Mene je taj Zlatni sat spasio prije godinu dana, ovi lažu što kažu da nikada nije zaživio.Primljen u subotu u 7,30 već u 8,30 bio na stolu na tretmanu, zato ne lažite!!! na hiljade ljudi je ovako spašeno nekima sam bio svjedok dok sam ležao (12 dana).Samo kreten će ukinuti ovu proceduru , dabogda mu zatrebala!!!!
Jadan je onaj ko doživi infarkt dok je ova "najprva dama" a funkciji. Dotakli smo dno
pa nije cuvena dama u svom poslu tu zbog uvodjenja novih metoda (mislim sam kod nas novih) ... ona je tu da uspostavi red....
dip je katastrofa liftovi nerade svjetlo ko u tunelu hodnici prljavi puse na sve strane a osoblje uglavnom nadrndan
Sigurna sam da će "zlatni sat" izvrsno funkcionirati, ali samo za "odabrane".
Pa produzite ugovor ljudima, valjda je to lagano, a i vlada ce da finansira kao sto je i prije. Umjesto da idemo naprijed mi tonemo.. Sta briga Sebije, hoce da ustedi pare na racun bolesnika. Sram je bilo. Ali nesto mi nije jasno. Valjda imaju konzorcij i glasaju, nije valjda da jedna osoba vedri i oblaci..
Jestel sa google translate prevodili clanak jebem vas nepisemene
ova gora od Grospićke.ukida sve moguce sto se ne isplate..ako struja poskupi mozda pocne iskljucivati i aparate za odrzavanje zivota..svaka cast.
http://gokano.com/ref/BH77vbAp1qSO Prijavite se,fina stranica,mogu se neke nagrade osvojiti
Očit dokaz da je kod nas (Federacija) SVE PODVALA. Toliko su blagosiljali tu Sebijuod koje u biti nema ništa. Kakav zlatni sat i trice, PA TO JE ZA NAŠE VOĐE PRESKUPO, KAKO BI SE ONDA ONI BOGATILI AKO BI GRAĐANIMA OMOGUĆILI ONO ŠTO SVAKA DRŽAVA OMOGUĆAVA SVOJIM GRAĐANIMA. MI SMO CRNA RUPA VIŠE OD 10 GODINA SE PROSI PO SARAJEVSKIM ULICAMA ZA LIJEČENJE DJECE DA LI JE MOGUĆE DA IMAMO TOLIKO BOLESNE DJECE I GDJE TAJ NOVAC IDE? GRAĐANI PLAĆAJU ONO ŠTO BI TREBALA DA FINANSIRA FEDERACIJA
...džamijaši i stručnost. ko "čiča draža" i antifašizam.
Pusti sve te karafeke, to su nebitne stvari. Važno je da smo danas slobodni od komunjara, i da nas naša SDA već više od dvije decenije uspješno brani od Vlaha i prekodrinskih vampira i obezbjeđuje nam fizički opstanak ! :)
''Prema saopćenju UCKS-a, pacijenti se trenutno tretiraju prema važećim "evropskim protokolima i američkim vodičima za tretman akutnog infarkta miokarda". . . tako da se na tretman kateterizacije srca, čeka i po 7-8 mjeseci, a sa štelom mjesec dva dana( ovo je iz ličnog iskustva pretrpljenog infarkta ). UKCS je izgleda jedina bolnica iliti klinički centar na svijetu, u kojem se procedura ''Zlatnog sata'' ne primjenjuje. Neko se igra Boga, ili ?
"tako da se na tretman kateterizacije srca, čeka i po 7-8 mjeseci" wow o_O Mozes umrijeti i ozivjeti 9 puta ko macka dok dodjes na red.
Nema ni zlatnog sata a ni kasika ocamm..
pa Sebija obnovi kadru ugovor, valjda je ljudsko zivot najbitniji a otpusti svoje pulene tj. lopove koje vodas za sobom, tekvo saopstenje za javnost ne prolazi kod onih koji poznaju situaciju u UKCS