Komentari (82)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...dok farmaceutsko - zdravstvena mafija krade milione, pacijenti će početi ginuti u bolnicama...
...u mene nitro pozadi :)...0-100 za 0.92 sekundi :)
...e, ta :))) ..taće bimer :)))
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
"Pacijent nije bio ugrožen ni u jednom trenutku.." ma nije, nema šanse da je bio ugrožen.. i da jeste, nije..
Ti mesari rade sa lošom operom( u poređenju sa svojim kolegama na Zapadu), primaju više pacijenata nego što bi trebali, rade duže, riskiraju mukom stečenu diplomu zbog napaćenih likova koji misle da su došli u hotel , a ne u bolnicu. I trpe kritike svih, a znate zašto? Jer im je takav opis posla, toliko škole, a opet moraju da se druže sa sirotinjom, to ne radi nijedna druga struka, pogledajte političare,bankare,menadžere, ne možeš im prići. Podrška za naše doktore, težak je naš narod.
Najjači.sam Ne bih da omalovažavam istinske ljekare i humaniste, ali kakvih sam sve doktora upoznala, ne bih ih poželjela ni dušmanima.. Podrška i veliko poštovanje za prave doktore, za one koji su u duši doktori, a za ostale.. samožive egoiste, koji su upisali mediciju da zadovolje sujetu i ambiciju ili radi roditelja doktora, e za te debeli prezir..
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Upoznala sam i loše i dobre ljekare. Svega ima pod Božijom kapom. Samo jedno moram reći za sve ove dolje koji se sa slašću obrušavaju na doktore. Zbog ovako lošeg stanja u zdravtstvu nisu krivi (svi) doktori, nego svi dosadašnji aman-menadžeri zdravstva! Počev od ministara pa redom. Njihova je dužnost da upravljaju zdravtsvom, da se bore protiv korupcije, da brinu o fondovima zdravtsvenog osuguranja, o nabavkama, opremi, kadru... Ljekari su tu (barem ovi nekorumpirani) obični nadničari i ništa više.
pacijent nije bio u opasnosti (ali je hirurg zadobio krhotinu u vrat) kakva izjava
Ova boca je punjena u RS. Pouzdan izvor
Kenan Crnkić ne zna tajnu uspjeha za CO2 boce :o
pa i boce tekbiraju u rajvosdzikistanu
daj Boze da su ove boce ikad atestirane
Ma nista strasno cim klixovci ulaze i slikaju haahahah :D
PRORADIO GRAH KOD JEDNOG ŠTO ZNA SEDAM TAJNI USPJEHA! JAVAŠLUK UBIJA!
PRORADIO GRAH KAD JEDNA OD SEDAM TAJNI USPJEHA! JAVAŠLUK UBIJA!
BooooooOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
Izgleda da su samo nakon toga hladno nastavljene operacije... za takav jedan neprofesionalizam odgovornih nemam riječi...pa zar nije trebalo radi pacijenata i osoblja hitno obustaviti dok se vidi sta je?????????? da ne govorim o empatiji prema povrijeđenom osoblju...... i da....boca eksplodira u sali, povrijeđen hirurg i jos jedno, sreca pa nije paciijent, a mogao je....!!!! to da nije bio u opasnosti je priča za malu djecu....necuveno!!!!
A sta su trebali, ostaviti lika otvorenog? I nije ba nista toliko dramaticno, niti je boca eksplodirala
insomnia78 ja govorim o slijedećim operacijama koje su se radile odmah nakon te!! jel u interesu pacijenta da ga vodis na operaciju na mjesto gdje je neposredno prije doslo do incidenta (uzrok se ne zna??!! jel ima boca atest?-nema? sta je bilo!!!) gdje je moglo biti velikih posljedica kako za pacijenta samog tako i za osoblje!! da ne govorim o stresu osoblja, šok i to...vani za ovakav potez tužba bi isla dok si rekao keks.... i dobili bi na sudu...da, da ;) koji samo diletantizam
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
koji blam ......... otvorio se čep............. boca pod pritiskom / tlakom........ mora imati sve ateste, da je prošla atest i kontrolu ovo se nebi desilo, ili je po našem haj ba nema veze.......
koji je to pacijent bio, da nije čak noris
samo se u ovoj ustaroj zemlji to moze desiti
GDJE JE COMI FILOZOF SESTRU TI JEBEM U USTA DODJI DA TE RAZBIJEM DIJETE TI JEBEM EVO CEKAM TE NA SVRAKINOM
...ponesi sjedalicu, da te noge ne zabole :)
tablete ne zaboravi!!