Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@DA DA Vidi se da si mlad i zelen. Taj Ilic je doktor i bio je prva opozicija SDSu i covjek koji je rekao \"NE\" Milosevicu kad ovaj bio najjaci. Iz SPRS nije istjeran nego je izasao jer su isti otisli udesno i postali Dodikova marioneta.
Ovaj Ilic je bio osnivac socijalisticke partije rs, milosevicev kadar 100%. Posle ga je Petar Djokic istjerao iz socijalisticke partije, pa on napravio ovu svoju partiju, koja nigdje u rs nije dobila ni vijecnika.
Nacionalne torove? Svaka vam čast. Koda su moje riječi.
Ocito je da ozbiljno krecu u RS-u... Mozda je to i nemoguca misija u ovom trenutku podijeljenosti, ali treba cijeniti pokusaj i nastojanje... SDP strasno skrece udesno (Komsicevo prepucavanje sa Srbijom, Lagumdzijini napadi na Filipovica u cilju skidanja \"prvog akademika\" i postavljanja nekog drugog u Bosnjaka, Suljagicevo i Bajrovicevo pismo u Oslobodjenju...)... Sve lici na Dodikov recept: Socijaldemokratija u Nacional-socijalizam... Jedino ostaje Nasa stranka, Cavicev DP i mozda Liberali, koji pocinju ozbiljnije raditi, kao neke normalne stranke.
Svaka cast! To sto zelite izaci iz okvira federacije je prava stvar. SDP je definitivno ostao samo federalna stranka. Moj glas imate za sada.
AHA - sad smo ojacali, nema vise cilemile, jos samo da progutamo SDP
celo oglabaj ga Zivjela BOSNA I HERCEGOVINA
imate i moj glas
Superiska, jos vas desetak tisuca glasova dijeli od ozbiljne politicke stranke. Dakako, trenutno imate stotinu i jedan :D zajedno s ovih nekoliko na forumu... samo naprijed, budite kao mala lokomotiva koja je mogla :D Yes, I can, Yes I can... i mozda, zamisli, mozda nesto i bude od vas.
Nista vam partije Bajici i Ilicu ;NEVALJAJU\" u bih nikada nije previse podjela i morate znati ;TO; da je narod BiH-e vjecito isao i uvijek ce skupa ici u \"PROPAST\" samo su se stranke stalno odvajale i gledale svoj sopstveni cilj i interes Zivjela \"REPUBLIKA SRPSKA\" !!!!!!!
Ovde su dobili 3 glasa.U RS će na izborima dobiti 5 glasova.Na teritoriji \'\'herceg bosne\'\' će dobiti na izborima 0(nula) glasova.Srbe i Hrvate iz Bosne i Hercegovine ovakve stranke apsolutno ne zanimaju.Mogu samo da uzmu neke poene zabijajuci noževe u leđa liderima pro-bošnjačkih partija.Za njih nikad a možda ni tad neću glasati.
Ovi ozbiljno krenuli u RS.... Svaka im cast, ali ja mislim da je to nemoguca misija... Ili ce tamo ili ce ovdje imati neki rezultat, na obje strane ne moze...
ujedinili se sa anonimusima, wow
imate i moj glas
upravu si kad vidim ko predstavlja moj narod (bosnjake) zgadi mi se zivot