Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sitne ribe fatate sram vas bilo zna se ko su najveci kriminalci!!!
Jadan narod se bori da prezivi i da nesto kobojagi obrne,ali se usranom neda ni do potoka! Neka drzava obezbjedi radna mjesta dostojanstveno jednom covjeku pa onda suzbijati sverc i malervezacije. Ova drzava mi sve vise lici na Sjevernu Koreju!
Nije borba za preživljavanje kad kod nekoga pronađeš prokrijumčarenu robu vrijednu 20.000 KM ... To je kriminal, jarane moj . . .
Pa radi ovakvih švercera nam i jeste mala privreda u k...u. Jadan,nije imao šta da jede pa prošverco 200g zlata i 500 pari patika. Ne može se pošteno raditi od silnih švercera. A to da država treba praviti dostojanstvena radna mjesta - to se neko zezo s tobom.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
_"Ukupna vrijednost oduzete robe se procjenjuje na 12.000 KM, a protiv nepoznatog počinica bit će podnesen Zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka kod nadležnog suda u Brčkom." NN počinioc. Trebna ga tužiti :))))
treba***
"a protiv nepoznatog počinica bit će podnesen Zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka kod nadležnog suda u Brčkom"
HAHAHAHAHHAHAHHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHA UPISA SE OD SMIJEHA OVDJE JE DOZVOLJENA KRADJA MILIONA ALI NIJE DOZVOLJENO NEKOLIKO HILJADA HAHA