Pretresi širom BiH, nađeno oružje
0
Uhapšeno 17 osoba osumnjičenih za krijumčarenje Turaka
Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šta ima gigantu...
Hajte ,hajte Poturice bosanske,javljajte se -sta cekate ! Ne mogu vasa braca Turci da leze po zatvorima ili da se pate po Turskoj.Zovite ih u muhadzere, imate velike kuce po Sarajevu sto ste od Srba otkupili za pare koje ste od njih opljackali.Hajte,hajte budite bar malo insani ,prema braci Turcima,a znamo vas kakvi ste prema prvim komsijama Srbima i Hrvatima.
Nasi bosnjaci hvale tursku a turci bjeze iz nje.jos samo fali da im vize ukinu koliko bi ih na kjafirski zapad nahrlilo
Ovo kao ne znamo? Ja već desetak godina za jednu međunaropdnu organizaciju sačekujem i ispraćam goste na aerodromu. Treba samo biti prisutan kad dođu avioni iz Istambula - iz svakog leta izađu po dvojica-trojica s rukama u džpovima, bez ikakvog prtljaga i to nikome nije sumnjivo. Pa ja kad idem preko vikenda u FOJNICU ili BIHAĆ ponesem bar putnu torbicu ili koferčić sa neseserom, pribor za brijanje, četkica za zube, čarape, rezervne gaće, potkošulja, pidžama. Bez ikakvog prtljaga putuje samo onaj ko će se isim letom vratiti na polaznu destinaciju. I sve su face još istočnjačkije od Turaka, tamnoput, niski, više nalik Pakistancima ili Indijcima.