Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa sam si napisao, odnosno odgovorio, u cemu je problem: IMA IH SAMO 10%
real madrid 23.09.2010. u 08:49 Hercegovina nije samo Hrvatska Ante moj iako većinom jeste ;-) ...naša je Herceg-Bosna tj dijelovi gdje žive Hrvati u većini bilo u Hercegovini bilo u Bosni...tamo i sada vrijede naši zakoni,imamo našu policiju,sudstvo,školovanje na našem hrvatskom jeziku... Pa u čemu je onda problem ako je takvo stanje kao što kažeš,sve imate a samo vas ima 10%,možda vam je malo sve gore nabrojano?!
Dragi druže TITO!!! Ustanite molim Vas, da vidi i osjeti ova bagra ono sto je i zasluzila!!! JOJ KAKO BI SE PROVELI.... a ovako ce ih malo isptati, ponuditi kafom i kolacem te pustiti jer nemaju cvrstih dokaza za krivicno gonjenje. a u najgorem slucaju ce bit suspendirani :(...... Ja znam bar deset policajaca u Sarajevu, koji imaju love kao da su biznismeni a ne policajci... auta, motori, trebe..pravi kriminalci!!!
Hercegovina nije samo Hrvatska Ante moj iako većinom jeste ;-) ...naša je Herceg-Bosna tj dijelovi gdje žive Hrvati u većini bilo u Hercegovini bilo u Bosni...tamo i sada vrijede naši zakoni,imamo našu policiju,sudstvo,školovanje na našem hrvatskom jeziku...
Pa zar ja nisam govorio da kapuljace iz Sarajeva ne smiju hapsiti po Hercegovini, jer Hercegovina je hrvatska zemlja ? Pozdrav iz Zagreba sa shpice ! Bio sam i ja dva dana u Hercegovini, istina, ne dobrovoljno, ali ipak sam bio. I doci cu opet, ako budem morao, a izgleda morat cu, hebiga, sto se mora, nije ni tesko.
http://www.ultrasonline.com/ref/TorpedoBoy/ Vidite ovo ! ;) Koja ŠPICA !!!
Joj sramote,više od dvadeset privedenih policajaca,ccc dobro je da ima imalo države,koliko bi toga bilo da je država uređenija ali čini mi se da ide nabolje,jučerašnja i današnja hapšenja to pokazuju.
@nurko, po facama meni su svi kriminilaci. Tanka je linija sto ih razdvaja.
Da ima zakona da ovim policajcima odrede kaznu od 20 godina jer su pod zakletvom
Koji su od njih razbojnici a koji policajci???? U biti i jedni i drugi su nezadovoljni, sj.e.b.o ih zivot.