Komentari (126)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
lijepa vijest za jutarnje kafe.
A što će ti prisjest onda kafa kad ih budu puštali uz osmjeh i rukovanje sa sucem.
Sve post festum ili post mortem. Pravili štetu godinama i to bila javna tajna, a onda ih hapse.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ja samo znam jedno:da se ovi kriminalci ne hapse zbog PLJAČKE,jer ovom ZLOČINAČKOM TUŽILAŠTVU ovakvi kriminalci nisu interesantni,on je uhapšen što je nekom većem kriminalcu i banditu iz politike stao na žulj!!!
Sucur!
Koliko je Sandžaklija Jusufranić zaposlio u GRAS-u, trebalo bi ga odmah pred streljački stroj, a ne hapsiti
Sad hapsite kad su sve unistili.
Hajde ba kad ce ih pustiti po kratkom postupku ko i sve do sada , prvo treba pohapsiti tuzioce i sudije pa sve ostale . Onaj Hotel sto prave odnosno zatvor u istocnom Sarajevu ce biti mali kada bi posli hapsiti sve koji tamo trebaju biti po zasluzi . Ovo je odavno drzava Apsurda i bezvlasca , da je Al Capone ziv garant bi ovamo imigrirao i trazio zastitu od ovih nasih lopova na vlasti eto koliko su posteni ... Samo bjezat sto dalje od ovog balkanskog grotla pakla !!!
ada no,,Uhapsili SOSONA
U Grasu svi su krali i svi kradu,cak i vozaci,kradu naftu,voze dzabe neke putnike od nekih uzmu po marku bez karte,dakle svi do cega se docepaju....
mrčo dže da te sad hapsi pa nijesi gubav ada no
Izgleda da niko ne shvata poentu hapsenja kriminalaca.Krali godinama, napravili vile, otvorili fakultete i sad ih odjednom hapse.Da je bila transa od MMF-a, sigurno se ovo ne bi desilo ni sa Arslanagicem i Bimom. Oni su novi za federaciju MMF.Kad dodju pred sudiju imati ce samo jedno pitanje, hoce li donirati pare za budjet.Ako daju, biti ce oslobodjeni jer nema dokaza. Poslije Jusufranica doci ce i drugi na tapetu, oni koji su se nakrali i puni su ko brod.Cim iskesiraju vecu sumu, slobodni su.Jedino Bake jos nece ici pred sudiju.Ima ona, nikom do zore svijeca nije gorila.Doci ce nekad vrijeme i za njega, ako ne rikne prije toga kao sto mu je smrt babe bila brza od puta u Hag.
Kada ovce postanu ljudi, tek tada ti isti ljudi će presuditi svim političarima i privrednim kriminalcima!
Moj drugar Ibrahim prva brada do vrata ima sina od cetiri i po i uci ga da klanja, u trznom je centru opasan sa dvije bombe ima cetiri zene i ne postuje reisa..
A šta će tužilaštvo uraditi sa kriminalom u Hidrogradnji, zašto ne poduzimaju ništa, očigledno je da je ova firma uništena lopovlukom direktora i njihovih saradnika, dugovi su preko 80 miliona. Tužioci uhapsite Hidrogradnjine direktore nek odgovaraju za nesavjesno poslovanje u sluzbi i zloupotrebu položaja.
Pa jebemu mora doc jednom i ta pravna drzava. Narucis dio za tramvaj koji realno kosta 5000 KM, metnes mu cijenu od 10.000 KM, uzmes sebi 2.000 dobavljacu dodatnih 3.000 cistog profita. To se tako radi u svim drzavnim firmama.
Po zakonu!!!
Ma da l' su se sjetili da ih uhapse?
CUJ ZLOUPOTREBE U GRASU, LAZETE GRAS JE CIST KO SUZA!