Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prije nekoliko dana hapsenje u Kladnju 8 pripadnilka policije, evo sad Gorazde grad heroj ...na kraju cemo odgovarati sto smo se odbranili i sto smo zivi. Naravno, nema niko da stane iza ovih boraca prepusteni su sami sebi.
radocicevo prvo hapsenje
Pa oni su samo branili Bosnu te ih treba odmah pustiti, pa im uruciti odlikovane i dodijeliti boracku penziju ako ne rade.
e vako kad ovo čujem nekad mi žao što nismo sve i jedno potamanili pa da bar znamo zašto da odgovaramo al nismo mi takvi ko ,,oni,,
Zarobljeni "Građani Goražda" na brdu Trovrh sa kojeg je sijana smrt po Goraždu, da nisu slučajno išli gore obrati šljive? Zarobljenici su bili pripadnici VRS i nikako civili kao što se pokušava uporno predstaviti. To svakako ne umanjuje zločin ali ne smije se dopuštati izjednačavanje žrtve i agresora!!!
Zašto se ne kaže da su to bili vojnici vrs?!
ako su krivi neka odgovaraju ali zašto nisu pšrvo uuhapšeni oni koji su švecki grad goražde držali pod opsadom?
niko nije kriv dok mu se ne dokaže krivnja, a ako je napravljen zločin za njega počinioc mora odgovarati. ovo nije udar na armiju b i h jer ona je časna i odbranila nas je od fašista, već na pojedince koji su činili zločine. dok im se ne dokaže krivnja svi uhapšeni su časni borci armije bosne i hercegovine kojoj smo zahvalni što smo živi danas.
Čekaj, Srbe odavno, godinama, hapse po nalozima tužilaštava iz FBiH, kantonalnih. Je li ovo prvi slučaj da se na teritoriji FBiH hapsi na osnovu naloga sudova iz RS?