Komentari (126)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uhapšen u Beogradu, pa uhapšen u I.Sarajevu? E jeste ga napisali aferim.
braćo draga više djela nego Branko Ćopić
@dillingerizfocce Je li i ovaj bio na Hadžu sa Memićem?
Pa zar nije taj Delimustafic sa Vikicem branio Sarajevo na samom pocetku agresije, kada su policijskim akcijama spasavali Sarajevo od upada srpskih jedinica, ili je to bio neki drugi Delimustafic.
Nahebao je onaj koga je on branio, mislim na Delimustafica. A kad neko spomene Dragana Vikica u mom prisustvu, obavezno ustanem, covjek je zasluzio!
hoće li uhapsiti i Hamu Šivšića?
Ubice Boska i Admire. Olos!
Ovo Dodika uhapsili. Pa gdje su jos njegovi Jarani sto harase od '80-'90 pa do danas.
Ma ne mogu vjerovati da su postojale Ševe i da su snajperom gađale vlastite građane samo da bi prizivali bijes Zapada ...
Najdrazi su mi ovi klixovi nagadjaci :) niko pojma nema a svi sve znaju :) to su isti oni za koje Dzeko, koji zaradjuje zilione, nema pojma :) Joj kako ste samo smjesni majko mila. Niko ne zna ko su bile Seve i niko ne zna cime su se bavile a svi sve znaju hahahahahhahahaha, da nije bilo Seva i njima slicnih sad vjerovatno nebi bilo ni vas da tu pisete po klixu jer bi bili poklani i poubijani od cetnika, majmuni jedni!
Da je bio u vojsci komandir cete ili bataljona.Pa to bi razumio,ali sa ovom kriminalnom prosloscu da covjeka stave za MINISTRA UNUTRASNJIH POSLOVA to nerazumijem.Pa to je cisto krsenje zakona i stare i ove BiH.U kojem jasno pise da nemozes ni policajac biti sa kriminalnom prosloscu.A kamoli ministar.
@shahzudin Sjecikese
Hocemol igrati ševe malo
Hahahah "ševe" odu na posao i ševe se do kraja radnog dana ..... ccc svašta
HVALJEN ISUS I SVI OSTALI SVETCI DA JEDNOM KRENULO I DAO DRAGI ALLAH DZ.S.DA SE NASTAVI OVO ZAPOCETO I TO SAMO PO SLOVU PRAVDE I ZAKONA PA DA JEDNOM ZA SVAGDA OVA DRZAVA POCNE DA SE ZASNIVA NA SLOVU PRAVDE,PRAVA I PRAVICNOSTI ZA SVE NJENE ZITELJE
Prebivalište i sjedište firme: Dabrobosanska 19 Istočno Novo Sarajevo R.S. - BiH Koji bošnjački patriota, prava ŠEVA...
Ma nije valjdaaaa! Do kada?
Dragi Alija kako si mogao staviti ovakvog mazgova za ministra unutrasnjih poslova,pa covjek osudjivan prije rata za kradju.Negradi sedrzava sa kriminalcima,oni su vazda voljeli samo pare a drzava im nije bitna.A uz to su dobri i sa kriminalcima iz susjednih drzava,pa nikad neznas kad ce kome da zabiju noz u ledja,kod njih je pravilo ko vise plati.
joj gramatike ne moze se citat jbt..
@Staropramen to je brzo kucanje jebiga nemoj citati.
Trump tek izabran, još nije sjeo u fotelju a redom se hapse pristaše demokrata.