Član Ujedinjene Srpske
206

Uhapšen odbornik iz Stanara koji je pretukao suprugu, svastiku, punicu i punca

B. H.
Foto: Facebook
Foto: Facebook
Odbornik Ujedinjene Srpske u općini Stanari Branislav Bjeličić uhapšen je zbog sumnje da je pretukao svoju suprugu, svastiku, punca i punicu i nanio im teške povrede.

U Policijskoj upravi Doboj potvrđeno je za portal Srpskainfo da je uhapšen B. B. zbog sumnje da je počinio krivično djelo nasilje u porodici ili porodičnoj zajednici.

Njegova supruga Mira Marković je za Srpskainfo kazala da su ona i Branislav bili u braku oko šest mjeseci i da imaju desetomjesečnu bebu koja živi sa njom. Pokrenli su postupak da se razvedu i dogovorili da dijete kod majke, a da ga on viđa na dva sata. U petak je došao po bebu i tada je došlo do svađe.

"Nakon što smo se posvađali, ja sam ušla u vozilo i krenula da otkopčavam pojas kako bi uzela dijete iz njegovog vozila. On je tada krenuo preko bebe da me udara šakom u glavu. Više puta me tako udario u glavu. To je sve vidjela i čula moja mama koja je krenula prema nama i kada se približila on ju je udario šakom u glavu i odmah je oborio na zemlju. Majka je pala na put i odmah izgubila svijest, a krv joj je išla iz glave", kazala je Mira.

Dodaje da je sve to čula i sestra, koja je krenula je prema vozilu da im pomogne.

"Čim je sestra prišla on je i nju i udario šakom u glavu i oborio na zemlju. Tada dolazi moj tata i on je i njega udario šakom u glavu i oborio na zemlju. Potom je krenuo da udara i mene rukama i nogama i ja sam takođe završila na zemlji. Svi smo ležali u krvi i kada god bi neko pokušao da ustane sa zemlje, Bjeličić bi ga opet udarao i obarao na zemlju", rekla je Mira za Srpskainfo.

Dodala je da su potom pozvali policiju koja je došla na mjesto događaja i uzela izjave.

Oglasio se i sam Branislav koji je kazao da su zapravo njega napali te da se samo branio.

"Ja sam otišao po dijete, što smo se i dogovorili. Međutim, dolje me je ta porodica dočekala, napala, njih svih četvoro, poderali su mi majicu, izgrebali me po leđima, po prsima, po licu, oborili me dva puta na lokalni put. Ja sam se branio od njih, otrgao, sjeo u auto iz kojeg je neko dijete već izvadio, te otišao direktno u Policijsku stanicu i prijavio to" rekao je Bjeličić za Nezavisne novine.

Poručuje da je porodica njegove supruge njega okrivila da je došao s namjerom da ih "prebije".

"Prijavili su me da sam im prijetio oružjem. Policija je pretresla moju kuću. Prijavili su me da pijem i da se drogiram. Policija je uradila alkotest i droga test. Nisam nikad pio niti se drogirao. A oni su me optužili za to, satanizuju me. Moja supruga je prethodno počinila nasilje u mojoj porodici, mog oca i moju majku je zlostavljala", kazao je Bjeličić.