Komentari (138)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad se političarima zaprijeti odmah nađete ko je i šta je...ali kad treba građane zaštiti od lihvara, ubica, manijaka, kriminalaca, dilera, itd, onda nemate dokaza, pa primpremate teren i tako tako...e mangupi ste svaka cast
To ti je taj ministar sigurnosti Fahrudin Radoncic,vrjeme njegovo tek dolazi,bice jos hapsenja neduzni gradana
Sve titovce i bradonje izbaciti iz Bosne! Daj prostor normalnom narodu da zivi, a ne da svak normalan bjezi iz Bosne
PRIKAŽI ODGOVORE (17)
a zasto ne kazete razloge i sastav pisma? covjek je ocajan zbog drustvene situacije i ove agonije koja predugo traje! vjerujem da je prenio u pismu niz frustracija koje svi mi osjecamo! i naravno da ste ga odmah pronasli, a ljude koji su ga doveli tog cina i koji su odgovorni za ovaj uzas necete. naravno kada ste iz istih vladajucih krugova i oni su vam na neki nacin pretpostavljeni. podrska autoru pisma! eto vam ip adresa pa i mene posjetite.
Ja sto se udružise ko nekad u jugi ma ja čim se radi o njihovoj guzici i guzici njima najmilim jadan i cemeran ovaj narod odakle god da je i kako se zvao.
da li kazniti ovog jadnika ili se zapitati šta ga je to natjeralo da se uputi u takvo što?pitam se ima li policija savremene kapacitete za otkrivanje privrednog kriminala i korupcije...
Srbi evo vam prilike dajte mu para da kaze da je vehabija da mu je od boga dato da napise pismo e eto opet trzavica kako ste ugrozeni........
"Poručujemo svim građanima Bosne i Hercegovine, da Tužilaštvo BiH i policijske institucije imaju kvalitetne i profesionalne kapacitete za otkrivanje počinitelja svih krivičnih djela, što potvrđuje i činjenica da je pošiljatelj anonimnog prijetećeg pisma, efikasno otkriven i lišen slobode", saopćeno je iz Tužilaštva BiH. ZATO SMO MI ZEMLJA SA NAJMANJOM STOPOM KRIMINALA, A POSEBNO NIKAD NISMO IMALI PROBLEMA SA POVRATNICIMA U KRIMINALU.
treba ga proglasiti za heroja,prvi put da je neko imao muda pa zaprijetio vlastima he he "Poručujemo svim građanima Bosne i Hercegovine, da Tužilaštvo BiH i policijske institucije imaju kvalitetne i profesionalne kapacitete za otkrivanje počinitelja svih krivičnih djela, što potvrđuje i činjenica da je pošiljatelj anonimnog prijetećeg pisma, efikasno otkriven i lišen slobode" narod se baš nasikiro da će guzonjama šta biti :)
radoncic... avaz novina koja najvise laze, njen vlasnik i glavni urednik (lafo nije) tjera strah gradjanima u kosti...
ovaj dio najjaci "Poručujemo svim građanima Bosne i Hercegovine, da Tužilaštvo BiH i policijske institucije imaju kvalitetne i profesionalne kapacitete za otkrivanje počinitelja svih krivičnih djela, što potvrđuje i činjenica da je pošiljatelj anonimnog prijetećeg pisma, efikasno otkriven i lišen slobode" U prevodu, "bojte se, je.bat cemo vam mater"
Zakon je namjenjen SAMO za siromasne smrtnike i to samo onda kod otvore usta protiv vlasti. Tuzno da tuznije nemoze biti.Putinova skola.
:) :) Nije nam ravan ni CSI Miami. Ma nema razvaljuju, guzove deru. Fahro je opasan pravo, lahko je tuđim k.... gloginje mlatiti. Vozaju ga u njegovom ličnom escalade cadillac koji troši ko sve dvice golfovi od radnika u jednoj prosjecnoj firmi i servis je najblizi u Austriji, Al eto kad nesmijemo prijetiti možemo reći slobodno posto je ovo "demokratska država" JEB... IM SVIMA MAJKU LOPOVSKU.
Hajmo na ulice, oslobodit čovjeka, izmlatit policiju, srušit parlament. Preselit kojeg policajca na ahiret, i tako to. Ajmooooooo!
Ma joj hajd vjeruj da su ga stvarno nasli i uhapasili, ovo mi vise izgleda kao pravljenje budala od naroda i zastrasivanje...
I ja isto mišljenje imam ponekad. Ali vjerovatno da su uhvatili nekoga.
Nadam se da nije samo jak na rijecima. Odluci li da povede akciju garantujem da ce imati mnogo sljedbenika.
dok njihovi "intelektualci" mudroseri na baterije tipa Envera Kazaza (koji je zamijenio ishrndalog Tunju) po 10 puta na dan preko TV-a (u pon. kod jezuitske agentice Duške Jurišić, kod sefardskog megafona Hadžifejzovića, itd.) otvoreno poziva na NASILJE pri čemu redovno "zaboravlja" pomenuti PROTIV koga/čega, i ZA koga/šta?? Ovo visočanstvo - ako izbacimo ove jezuite - ima smisla itekako.
Kako ne kontate da je ovo iscenirana suplja... Pripremljena fora da bi se prepali gradjani i pokazalo da se mogu uhapsiti, da je policija strucna. Ljudi isceniraju RAT da niko ne skonta a ne hapsenje jednog posiljaoca satro pisma. Ne objavljuju konkretan sadrzaj pisma, nema imena uhapsenog, nema nikakvih detalja... Na fotkama ce neko odglumiti za pare pod kapuljacom hapsenje tj privodjenje i to je to... Ovo je prepadanje gradjana, jer slijedi NAJGORA I NAJZAJEBANIJA PREDIZBORNA KAMPANJA IKAAAD U BiH. Nebi me zacudilo da bude mrtvih glava ove godine!!! Trazimo, investitora od 4-5 miliona za Revoluciju jer bez toga nema prave Revolucije... Bez para se vlast ne rusi ne mijenja i ne obara...
Šta bi ti radio sa tim milionima ? Šta će ti milioni ? Za revoluciju ti fale milioni ?
Za mrketinšku kampanju o podizanju svijesti trebaju milioni - potpuno legalnu i legitimnu, ali i ako bude opstrukcija i gerislku marketing kampanju.... Za revolucije ti ne trebaju milioni - treba ti volja mase i puno pameti.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
a fahro najveci bandit u drzavi,nije on djaba trazio mjesto ministra sigurnosti da sakrije svoja djela...ne mozes u ratu doci u bosnu,i poslije rata stvoriti toliko bogatstvo...ti si mi fahro najsumnjiviji..a kako je krenulo pocet ces hapsit i nas sto komentarisemo,pa cu da te tuzim u strazbour za ljudska prava i slobodu govora.adioo :D
Dinodevoli to bi ti bio argument za azil
Kako odmah uhvate počinitelja kad njima treba, čitavu državu dignu na noge zbog jednog pisma, a kad treba hvatati prave kriminalce s kojima su i sami povezani nigdje nikoga ili ga u najboljem slučaju uhvate da zamažu oči samo i odmah puste za dva dana i ovaj će sada dobiti jedno 20 godina robije jer je prijetio institucijama BiH, a kad neko izvrši ubistvo ili napad na nekoga puste ga na slobodu, jer nije niko bitan ubijen ili napadnut ccc...