Komentari (199)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma cuj primao mito, ma teorije nema...
Zavjera protiv bošnjačke koalicije SDA-SBB gaarnt. Nevin k'o goblen.
@DrzavaBosnaPonosna da se i ja slozim sa tobom ! :)
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Stranka te postavi-stranka te skida!
@tuzlak458 Neki kažu da je htio da se osamostali :D
Ne vjerujem da bi ga stranka ovako skidala pred izbore. Pada svima popularnost, a jos evo vidim on je opet kandidat.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Pa ova nasa drzava je sasa, cuj gospodin obustavio rad gradskog vijeca za vrijeme ramazana???? Pa ko mu dade to pravo narode dragi? U zatvor sa njim, bogami on ko neki diktator. Sramota, sramota...
gdje je onaj sto uvijek ovdje oplete po komunistima nesto, jos mu nisu rekli da je tito umro hahaha...jest jest komunjare mu namjestile hahah a hajvan ne zna da je bakirov kabinet pun starih udbaša, spijuna i kosovaca poput muslimovica
Sto ne uhapse ove levate po Sarajevu ili onog lopova iz Varesa Avdiju Kovacevica sto pokradose boga oca?
Danas je se omrsio garant hahhahahhahhah
Kladim se da je i postio, a primanje mita smatrao necim sto ne ugrozava post.
Koliko god opravdanog ogorcenja komentari ispoljavali, treba znati i to da bi vecina ovih istih ljudi koji ovdje komentarisu bila spremna da zestoko ismijava kao 'nesposobnog' i onoga ko 'se ne zna snaci' svakog covjeka koji ima sansu da primi mito ili ukrade ali odbija da to uradi iz vlastitih principa.
krijete se iza vjere, iza price, iza iftara na kojima niko ne posti ili dok posti krade, a narod tupav iako mu je Allah ogolio vas licemjere do kosti, ko moze i ko je dobio kakav posao preko stele jede haram paru s vama jer je oteo neciji hak. sto vam to reis ne kaze na iftaru. Svi vasi lopovulci su na izvolite i sve se vidi.
e bijedo ljudska za deset 'iljada pade. nek me moj krade jel tako ono bi zeleni???hajte asocijacijo mladih sda spremajte iftar veceras, ogladni se kad se podrzavaju ovakvi, valja dupe ovoliko lizati i ljubiti a tek valja odgovarati kad dođe cas.Prijatno.
Emdžad ....e p..... m.... i imena. Divi mu samo vugla. Sta ces ocekivati
ZAFALILO MU ZA IFTARA ?
Na faci mu se vidi da plaho voli pare !!!
Ne može se reć, onako - viđen je, naočit..., al đaba mu fitilj kad mu FMUP na ruke stavi lisice, jesu one od plemenitog čelika, onako lijepe, pašu na ruku,... Eto ti đe te kuferta dovede - na Ramazan.
bas me cudi pa svi oni primaju mito
Kolaps znaci!
navodno uhapsen prilikom primanja mita od vlasnika jedne gradjevinske firme.