Komentari (462)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
samo cistite
KOLDZO SE TRESE
Lagano...
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
E sto mi je ovaj odvratan
Pade i Elidzanski beg. Bravo!!!!
Još briferbeg da padne!! amin
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Ko je prodao zemlju slijepe djece u Nedžarićima fiktivnij tešanjskoj firmi Al Safari??? Pitajte tu sijedu glavešinu Ima li straha od Boga ako se glavešina ne boji ljudi?
A sta je niko ne spominje kako je Brajlovicu nastimao javni parking ?
Šta ćemo sa nelegalnom gradnjom u vodozastitnoj zoni tko je dao dozvolu za gradnju stambenog objekta preko puta starog hotela Imzit je li Memić ili je muzur da vidimo šta ćemo po tom pitanju..
Znam Memića, kod njega je važila parola: Možel? može! Samo nek se radi. Nije odbio ni jednog investitora. To se vidi na Ilidži itekako. Od Turskih univerziteta, centara, kompleksa... Od kada je došao novi načelnik Ilidža je mrtva. Ulaže li iko išta na Ilidži? Za Memića pitajte privrednike?, nikoga drugog. Ali hajde nek smo ga uhapsili da mu se zahvalimo.
Ovi Bošnjaci sve gori lopov. Sreća pa imamo Srbe i Hrvate.
lakum dinukum waliyadin. Sjecam se kad je ovo pricao. Lafo lik arapski zna, ne treba mu engleski kaze
Lego je ko krava
Čudi me da nema saopštenja SDFA kako je ovo udar na Bošnjake, izdaja i aparthejd.
Ako sudije ne budu kazne adekvatne izrekli, narod treba da mjenja od tužilaštva do sudija, dve, su ovo krivi oni, jer su ovi znali da ih neće goniti i da, su zaštićeni strankom, Budnjo dali hotel Terme i sumpornu vodu, državnu imovinu, haaaaalo, mafijo jbt 30 god.
Ovaj je davno trebao biti uhapšen, nego ga SDA još za ambasadora postavila
Gdje vam je Dodik Bakir Novalic
Svi načelnici općina koji su bili u proteklih dvadeset i pet godina treba da su već u zatvoru .
nije on jedini treba i Jasmina Imamovica za izdavanje urbanistickih i gradzevunskih dozvola za izgradnju stabenih zgrada
Radi SIPA nema sta ali sudovi su rak rana drustva.
Ko ce sad dolazit iz Malezije,pustitd covjeka🤣🤣🤣🤣🤣🤣