Komentari (136)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
20 godina poslije rata, sve gore i gore stanje...
hvala dinastiji izetbegovic...toliko
Slobodna Bosna je napisala dobar tekst o ovoj podjeli Predsjednik Udruzenje poljoprivrednika kupio na pijaci za 100tinjak KM krompira i kuppusa i podijelio par vrecica da bi dobili podsticaje koje je prije dijelio LIjanovic..Samo mi je ovog naroda zao
Ima li iko da povede revoluciju u ovoj BiH?
ma netreba nasu stoku od naroda zalit, uvijek za iste glasaju kako god...
Na ovim slikama ima onih koji mogu rep volu išćupat, a hoće bajde. Kad bi ga ovaj poljoprivrednik zvao da mu pomogne ,za neku dnevnicu 30 KM.Ja mislim da bi ga poslo u neku stvar i našo bi hiljadu razloga da neće.
i dalje hlasajmo za nacio-fasisticke stranke u sva tri tora...u uskoro cemo poceti napadati jedni druge ne radi etnicke-nacionalne ili vjerske pripadnosti , nego od gladi...a ovi politicki lopovi ce legalirati kanibalizam !
OVO JE TREBALO DIJELITI SAMO PENZIONERIMA UZ NEKI DOKAZ I FINO KULTURNO U REDU A NE OVAKO KO STOKA... PROVEDEŠ RADNI VIJEK ZA MALU PLATU I NA KRAJU DOČEKAŠ OVO.... ZATO ODGAJAJTE ZDRAVU I NORMALNU DJECU SPREMNU NA ŽIVOT I TEŽAK RAD JER SAMO TAKVI ĆE POMOĆI I SEBI I VAMA KAD OSTARITE.... OVA PROPAGANDA SA ZAPADA DA DIJETE TREBA ŠUTNUTI NOGOM SA 18 GODINA I RAZVALITI PORODICU.....TO NEK' ONI RADE. DIJETE TREBA ZAPOSLITI I CIJELI ŽIVOT UČITI DA SE PORODICA ČUVA.
Kako je ovo tužno Bože, srce mi se lomi kad vidim ovo ovako gledam :/
Ovo je snaga u jedinstvu..Gladnih.A trebali su po dvije galvice kupusa da stigne svima štače mu vreča kupusa,tikvica nemože stajati.Ima i gladnih očiju !!
Kako mrzim kad cujem da se organizuje strajk ispred vlade ili parlamenta ko je jos hajra vidio od tog? Samo im se daje razlog da ne dolaze. Zato lijepo se podjelit i jedni Bakiru ispred kuce i svim ostalim odgovornim za probleme. Kad ih strah uhvati pocet ce oni radit u nasu korist!!!
vidis li ti ovo bake uradi sta za narod vise!
Kako ova vlast ima pametne poteze, obustavom podsticaja poljoprivrednicima hrane besplatno gladni narod...
e moj Bože.....
"Trebamo se svi zapitati kome je u interesu da se prekine proizvodnja u BiH" pa valda uvoznicima, nije sigurno ovim jadnicima
Politicari, sram vas bilo! Gdje vodite ovu drzavu???
Zanima me samo da li ovaj drot pravi red ili je stao u red ...??? Kako se odnose i prema njima, ako on pošteno radi svoj posao, onda će ipak biti da je i on " u redu " ... a ne OK ...!!!