Klinički centar Banja Luka
0
Ugrađen prvi savremeni monitoring sistem
Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve iskrene cestitke . Zasto kod doktora vlada Humanost svaki doktor zeli da pomogne svom pacijentu dali je to zato sto su polozili Hipokratovu zakletvu dali je to zbog filozofije Medicine dali je to zbog inteligencije i morala Doktora .
prvi put je ovo uopste BiH izvedeno a nije u TZ najbolji centar u juznoj Evropi jesi lud imas u srbiji jedan gradic imaju najbolje klinike za to svi idu tamo ;)
Mozda je prva u banja luci, mislim da se ovo u tz radi
jos jedna pozitivna vest...bravo b.luka, bravo bih.... nego, zar u tuzli nije centar svih centara za srce u j.evropi, kod e.kabila? kako da je ova operacija tek prva u bih? zar je moguce da u tz ovo nerade?! hvala za odg.