Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Peru li nas peru...@que: pa sta si ocekivao od suljagica, on svakako samo lupeta. Al nece buraz nas niko pitati nista, pitaju se samo ovi sto nista ne znaju.
A toliko besplatnih alternativa, Ubuntu, Linux Mint, Open Office.... cccc , koje bacanje novca....jao....
U školama u KS ima preko milion izostanaka. Šta vi hoćete? Nastavnici samo besposličare,a derlad se ponašaju kako hoće. Niste zaslužili ni 500KM plate. Prvo ste vaspitno-obrazovna istitucija pa sve ostalo.
Ce ovo da kosta porezne obveznike u godini krize?
Je,ba,la im Evropa fa,mi,liju komplet, svim clanovima SDP-a. Hoce neke njihove standarde sa narodom fukarom koji nema ni za hljeba. Dok kupis jedan novi windows 7 sa antivirusima i ostalim sranjima ode citava plata. Fol oni mogu krasti koliko hoce i ne sastavljati skoro 2 godine vladu tokom financijske krize a mi trebamo da da se drzimo pravila. Sto nisu kupili nove stolove klupe i izdvojili sredtsva za nesta nuznije u skolama. Suljagic korumpirani kreten potplacen od Microsofta. Je,be,m mu m,rt,v,e iz dubine svog srca.
sosoni, 1.5 KM piratski cd SP2, sprzi ga i samo instaliraj. uhljebi iz SDP-a kradu opet novac. ISTRAZITI, LOCIRATI, UNISTITI!!!!!! drzava za PRACOVJEKA