Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Buducnost BiH-e je U VASIM RUKAMA I TREBAJU SE PLANRANI IZBORI ODRZAVATI KO STO SU PREDVIDJENI ! Dosta vise mlacenja PRAZNE SLAME i GUBITKA VREMENA ! Podrska UG\"Zasto Ne\" !!! Ne cekati vec reagovati na svaki potez gmizavca vojvode ce*tnika tihica, covica i dodika !
A što bi sad odgađali lokalne izbore? Trebalo bi one parlamentarne 2014 sad uz lokalne sprovesti nešto kao prijevremene. Izgleda da su skontali da im je došao kraj pa bi da ga prolongiraju za dvije godine.
\"Predsjednici SNSD-a i SDA Milorad Dodik i Sulejman Tihić podržali su jučer na sastanku u Banjoj Luci inicijativu za odgađanje lokalnih izbora i njihovo održavanje zajedno sa općim izborima 2014. godine, \" KAKO SE SAMO LIDERI, K.O.LJ.A.Č.A I Ž.R.T.A.V.A (Z.A.K.L.A.N.I.H), LAKO DOGOVORE KADA KADA SU U PITANJU LIČNI I NTERESI . Dosta više manipulacije i sa tom Srebrenicom. Gori je narod tamo koji to sebi dozvoljava a stranke i njihovi predstavnici beskrupulozno iskorištavaju. Kakav narod takav mu i predstavnik.
BESIM SPAHIC ZA KRALJA BOSNE
koji crni naši tenkovi da ne bi Oluje i HV i pomoći stranih saveznika ne bi mi ni Sanu vidjeli a kamoli BL.
ne moram ni čitati tekst a zaključujem da je tihić najveći promašaj i vjerno slijedi alijinu blagu politiku ne talasaj. šta god da se trebalo donijeti on poče priču treba biti realan ono ko srbi neće to. J e b e š više realan tj uradi onako kako on kaže. On jednostavno je politička nula. Jedini pravi državnik i političar unutar Bošnjačkog korpusa jeste bio i osto Haris Silajdžić ovo ostalo su sve jajare i neka su tako nam i treba kad glasamo za nesposobne ljude koji su doveli ovu državu ovdje gdje jeste. Što Tihić nije malo realan pa kaže ovako bi trebalo biti i mi realno nećemo nikad odustati od toga. On nije za tog posla kao ni većina SDA ovog kadra.
Bolje je casno poginuti za jedan cilj nego potpisati izdaju i povuci se ko zadnji kreten. Mi smo 1995 trebali dobiti rat kad su nasi tenkovi pred Banja Lukom zaustavljeni.Tri i po godine agresije pricati narodu da ste za cjelovitu, nedjeljivu i jeidnstvenu BiH, pa onda 1995 u novembru pljunuti na to i potpisati podjelu. Izdaja !!!! Nista drugo nego vele izdaja. Vama je ovo stanje sada korupcije, kriminala, nepotizma, rodjackih veza i nezaposlenosti bio cilj. A kako vam je mudri predsjednik izjavio 1993: Bosna je nase sredstvo a ne nas cilj. Hoces jos izdajnickih izjava: Necemo imati drzavu kakvu smo zamisljali --- Avgust 1993 itd. Republika Bosna i Hercegovina nije nesto sto je zamisljeno, to je nesto sto postoji 1100 godina. Necete vi minderasi unistiti san svih Bosnjaka. Platili ste 2010 na drzavnom i entitetskom nivou, platit ce te sada i na lokalnom. Smrt izdajnicima i unutrasnjim neprijateljima Republike Bosne i Hercegovine
ej moj Bošnjaku.....zašto smo ratovali da se dijelimo ovako.....ti otišao krivim putem a ne znaš gdje je naša stranka, naša stranka SDA....ima samo jedna stranka a to je sveta stranka a ime joj je SDA.... a te stranke što spominješ ne mogu dobiti ni jedan posto....mi smo sad europska stranka, nama trebaju Radivojivići i Jurišići i ostali ako želim opet komplet države...mi jedino se borimo za prava Bošnjaka....a ti ode negdje, tako lutaš a trebaš se vratiti gdje ti je mjesto, u svoju stranku a ne otići u neke stranke Latića i sličnih koji su upropastili SDA.........
Iza Alijinog potpisa smo tad bili svi. Puno je tad bilo 4 godine potpisali bi i gore samo da prestane.
Emko stojis iza ALijinog potpisa kojim je ukinuta Republika Bosna i Hercegovina i nastala ova vjestacka BiH sa vjestackom zastavom, vjestackom himnom, vjestackim entitetima, vjestackim registarskim tablicama, i ti si Bosnjak. Eh pa Srbine Emko moja zastava je zastava Republike Bosne i Hercegovine, sa zlatnim ljiljanima, moja armija je Armija Republike Bosne i Hercegovine a ne nekakve Oruzane Snage BiH, moje registarske tablice su one sa ljiljanima i oznakama gradova, moja himna je Jedna si jedina a ne ova bez teksta. Ljiljan je moj znak a ne nekakva zvijezda. A vi ste imali zeleno-bijelu boju na zastavi Srpske Demokratske Akcije, ali kada je Srboljub sjeo za presjednika 2002 godine dodali ste crvenu i plavu na zastavu, jer ste dokazani izdajnici, pa ste Desnicu Radivojevica i jos neke nebosnjake doveli u SDA, Josipa Jurisica itd... Bosnjacka Radikalna Stranka ce vas pomesti, dok se formira. Pravi Bosnjacki nacionalisti i patriote ne stoje iza nelegalnog dejtonskog sporazuma.
IZDAJNICI KOD BOŠNJAKA: HARIS, CERIĆ, RADONČIĆ BOŠNJACI PRAVI:IZETBEGOVIĆ, TIHIĆ, ČEMAN, BRKA, SMAJLOVIĆ
; bošnjastvo emko je veći bošnjak od tebe,,,,,,munafiku jedan ti ćeš da mi govoriš , da se nisi uvrijedio jadniku, daj odgovori, da nije mama i tata iz gusinja,hehehe
Emko posrbico sto velikim slovima pises, pitao sam te nesto
PITANJE ZA DIKTATORA GDJE MU JE TATA FAHRO, KO GLASA ZA STRANCA ON JE IZDAJNIK BOSANACA, BOLJE GLASATI ZA SDU NEGO ZA SAVEZ BOLJU PROPAST HVALA
Tihić nema legitimitet on došao kod Dode na sijelo bolje da je došao na prelo i izkomio grašak.
Za ovog bošnjak iz B. --- halo posrbico iza Alijinog potpisa u Dejtonu, kojim se genocidna tvorevina rs priznaje kao entiet ne stoji ni 1 % Bosnjaka. Ni 1 % Bosnjaka ne priznaje genocidnu tvorevinu. Pricas o Fahri Radoncicu, a tog crnogorskog imigranta u BiH je Srpska Demokratska Akcija stvorila, bas kao i Senada Sahinpasica Saju, Fikreta Abdica, Harisa Silajdzica, Bakira, Srboljuba Tihica, Nedzada Vuka Brankovica i ostale kriminalno-izdajnicke falange. Srboljub Tihic je rekao Bosnjacima da zaborave genocid u Srebrenici, izjavio je kako nema nista protiv genocidne tvorevine rs, jer se on tamo rodio i njegova djeca!!!!! Halo on se rodio 1951 kada je postojala Socijalisticka Republika Bosna i Hercegovina a genocidna je nastala 1995 kad je Alija priznao u nelegalnom dejtonskom sporazumu. Vrijeme je za Bosnjacku Radikalnu Stranku, istinsku nacionalisticku i patriosku stranku, koja ce se zalagati za Republiku Bosnu i Hercegovinu. S vama posrbicama su Bosnjaci zavrsili 2010 godine.