Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ljudi moraju znati da najveći uzgajivači kod tova junadi i svinja ( za vrijeme Lijana) nisu mogli ostvarit poticaje zato što je ulazni tovni materijal bio iz inostranstva ( npr. nemoguće je u kratkom vremenskom periodu kod nas kupiti 200-300 tovnih teladi itd ,..), jer nisu htjeli plaćati reket ljudima oko LIjana !!! A to je sramota,.." Tor", "Tor", svašta?? Eto VIKTIMIZACIJE i stočarstvu! HEHEHE
Halo "Torrrrrrrrrr"! Kako nema kontrole??? Sve poticaje kontroliraju kantonalne sluzbe ( i komisija i inspekcija ponaosob) ! Takodje su u 2014,g kontrolirani računi iz klaonica putem UIO ! A šta ćemo sa vama??? Obavezno prije isplate uzgajivače koza i ovaca prekontrolirati! I to po IZJAVAMA, koju ste potpisali o ostavljanju za uzgoj iz 2014. i 2015.godine!