Komentari (159)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...sve je ok, osim ovih bulažnjenja o antaliji i 100 hotela...urazumite se ljudi, pa to nebi ni djeca iz vrtića pričala...
koji pesimizam, koji pesimizam ... pocni da posmatras stvari iz pozitivne perspektive !
comi : pa ako nećemo graditi ti i ja doće neko sa parama, platiti placeve i izgraditi hotele.
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
mašala. mašala !!!! Živjelo bosanskohercegovačko Udruženje geografa ! Uskoro pravimo luku (vojnu i civilnu), 100 hotela sa 5 zvjezdica a, bome, i džamiju !
Gdje ce to sve stati u onom slijepom crijevu???
...dragi efendija, ti kad "odvališ" ja padem pod sto od smijeha :)) ..živ bio paša :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
yusobadnjevic
dajte narodu hljeba, dajte narodu posla.....
Kaze Pape nece traziti obehstecenje,ako njemu i bratu dodijele po jedan malo veci plac u Sutorini!
naslov, tipicno novinarski...udruzenje geografa uopce NIJE izjavilo da ce sutorina biti antalija vec je govorilo o geografskim karakteristikama prostora na osnovu kojih se moze valorizovati ovaj prostor. da se zakljuciti da je prostor sutorine atraktivan za razvoj turizma i poljoprivrede s kojima dolazi i prateca infrastruktura. commie, nazvacu te glupanom jer sam upratio da obozavas ovakve naslove i da tu prosipas sarkazam kako bi skupio lajkove i smirio dusu.sutorina nije crnogorska vukojebina.ona je nasa a crnogorci je nikad nisu razvijali jer su znali da ce kad tad doci do ratifikacije.oni nemaju argumente i svjesni su da bi je mogli izgubiti.prvi potez je da se nasi lijepi politicari ubjede u vaznost ovog procesa.evo im strucnjaka pa neka ih slusaju sve do vracanja sutorine.nakon toga se moze prisupiti razvoju antalije i 100 hotela..ako je tebi commie ovo i dalje vukojebina nabijem ja lijepo i tebe, i djecu iz vrtica i ove kojima je jedina briga hoce li sutorina biti federacija,rs
Nema ovdje puno filozofije, vrijeme brastva i jedinstva je davno iza nas. Ako postoji pravni osnov za za arbitražu onda se to mora pokrenutu čim prije. To zapravo treba da bude obaveza za sve koji su na vlasti. Ja sam davno izešao na more i to u Brelima i suvereno vladam sa svojih 2000 kvadratnih metara, jest da platim porez ali ne bih dao pogleda nikom živom.
Je li u Sutorini zive Bosnjaci pravoslavne vjeroispovjesti? :))
Da je politike ovdje kakve pametne, da se za sve pitaju samo stručnjaci....pa da vam i povjerujemo.
Ni Neum ni Sutorina nisu ni Bosnjacki, ni Srpski ni Hrvatski nego drzave Bosne i Hercegovine tako da se ostavite bosanskog lonca i kuhanja medju narodima. SUTORINA - Bosna i Hercegovina.
Sta ti je politika i mjenjanje stavova, a kad je Aljo obecao islamsku drzavu prije 20+ godina poskakali ste ko zecevi pred parenje.
Ha ha,dobro napisa čovjek i da pripadne bih bila bi dio RS,opet bošnje donje,a na stranu što neće pripasti bih.Komisija je predložila da se sporazum ratifikuje i to je to.
Budala i krivog drveta nikada neće nestati.To vrijedi i za ove geografe,Sutorina pripada CG i to je jasno ko dan.Ne znam tko će u bih podržati njihov stav.Pa i komisija je dala potporu trenutnim granicama.
šta je htio reći s ovim "Crna Gora je nesavjesni posjednik Sutorine"?...šta su trebali crnogorci? sami od sebe reći ne, hvala to nije naše, evo Vam vraćamo Sutorinu...to ne bi niko uradio...uzgred, vezano za Kurtčehajićev izgled prvo sam pomislila da mi liči na nekog staroegipćanina, barem kakve ih prikazuju u dokumentarcima :)
Amrice, Vi ste 100% u pravu, zapravo radi se o svjesnoj uzurpaciji tuđe teriotorije, ako je sve drugo što su geografi naši napisali. Sad bih volio vidjeti stav nekog relevantnog pravnika o svemu što je rečeno. Ako je zaista to tako onda se isplati uči u arbitražu prije nego CG uđe u EU.
KLIX hocete li ekskluzivu da vam posaljem??? Evo upravo se sprema hapsenje par lica na podruciju opstine Zvornik.A dovode se u sumnju da su pocinili ratne zlocine!!!
Ma jebes i Budvu i Dubrovnik, Sutorina postaje nova jadranska hit lux destinacija (bosnjacka naravno). Vi Bosnjaci ste vazda bulaznili gluposti, ali ovo sto sad pricate u zadnje vrijeme je urnebesna komedija. Sta vam daju u dzamijama?
hehe prejaki su Čak i ako dođe do toga biće u RS-u...
@ yale Jesi li ti to prijatelju dobio prevremene rezultate popisa? Dva miliona koji se ne mole u džamijama, znači ima Vas barem 15 miliona u BiH. Što baca sasvim novu sliku na proglašenja opština gradovima, Tuzla, Zenica, Bihać...sad razumijem. tako velika nacija svakako može da finansira novu Antaliju.. RS sa svojih, pišljivih, 1300000 nema tu šta da traži... Oprostite nam što smo sumnjali...kajemo se
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Sutorinu su u Crnu Goru davno prodali Rusima...... :-)
Samo vi "cackajte mecku u ,icku", vi "pametne glave", rat jos nije "pravo" ni prestao a vi kenjate,li kenjate!!!