Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne povlačite amandmane za mila Boga!!! Rastjerajte onu bandu, pa ljudi ta TV se više ne može gledati. Joj koliko samo nepismenih likova na jednom mjestu.
tipkovnica mi je za k...a - tak da tehnicke greske nisu do mene - kao urođene i stecene govorne mane ,,novinara\'\' i direktora adija sarajlica - ko li mu kupi tu fotelju ,,ministru bez portfelja\'\' buduci da svako ko ga je i 1 x vidio ili cuo - zna koliko je taj intelektualno sposoban dobaciti u svakom smislu koji podrazumijeva opis radnog mjesta jednog - direktora javnog medijskog servisa. ocito je kao i svaka fleksibilna sirovina vrlo servilan lobijima koji su ga servirali i koji ce ga servisirati.....
u svakoj pori politike pa i u novinarstvu zlo i naiopako koje vidimo nebi imalo svoju sansu osim za ludaru - da nije lobija koje ne vidimo, ali ih cujemo i vidimo jihove kreacije tipa adi sarajlic.
Zar se taj jad mozete nazvati novinarstvom uopce? Treba to rastjerati zajedno sa seljackom vlascu koja nas gnjavi vec ko zna koliko i do kada. Bolji je narod od ovog uzasa i zaqsluzuje pristojniji zivot i ako nista, barem mali dio onoga sto je nekadasnja Radio Televizija Sarajevo imala...gledljiv i civiliziran program.
,,bh novinarstvo\'\' (rtvbih) i ADNAN SARAJLIĆ, v.d. izvršni direktor ?!?!?! DNO DNA !