Uvrijedio zaposlenicu agencije BETA
207
Udruženje BH novinari osudilo Dodikov napad na novinarku
Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ŠUMAR PRAVI !
*ebe se njemu sto su osudili, da \'prostite -.-
Za sve cu mu oprostiti , pa ia za ovaj lapsus ... jbt ga ... desava se i najboljima, ali za picin park mui necu nikad !! picin park rulez
nevalja ti to dodike http://www.bosnianaga.yolasite.com/bosnianaga.php
serbien genocide people
Dodo neces ti jos dugo !
jeli novinar Babić u udruženju novinara
P.O.P.
ako je naprijed ispisani TEXT - ORIGINAL vaseg protesta u qualitativnom i izrazajnom smislu u slucaju press konferenciji i DUDUK moram izraziti moje duboko razocarenje na sadrzaj i izrazajni qualitet samoga. Dame i gospodo BiH NOVINARI, SPODOBA sa naslovnice ne odudara ni promila od glasovitoga GÖBELS-a. Vi MORATE ovaj slucaj dignuti do SVJETSKIH razina i staviti na STUB SRAMA DIKTATORA i NACI-FASISTU da vasi kolumnisti, kolege novinari, inozemni izvjestioci iz BiH izvjescuju o DIKTATORU jer u zemlji BiH necemo dugo trpjeti ZLO poput ZL(P)OGLAVNIKA u liku i djelu DUDUKA. Osamdesete godine su iza nas, devedesete godine su iza nas pa necemo valjda dozvoliti VOLU u ulozi predsjendika genocidnoga entiteta da kreira i ovu dekadu, prodje vrijeme dame i gospodo BiH NOVINARI.
sjasite s Dodika vise shabani
Ako je uvrijedio novinarka može da ga tuži i u sudskom sporu riješi stvar u svoju korist. Neki novinari misle da su Bogom dati da o drugima mogu da pišu i kažu šta im je volja i da ih čovjek poslije toga još i poštuje. Baš su neki novinari skromni, fino vaspitani i kvalitetno edukovani!? Jedan od takvih je i onaj što je uređivao 60 minuta pa ga stiže Božija kazna za sve laži što je iznosio kao sumanut. Podržavam nepoštovanje neprofesionalnih novinara!
ma smecara treba dobro prebiti pa onda objesiti. pokusava da bude novi diktator. samo ne zna da mu za to treba drzava. a misli seljak da je mangup a u stvari je varalica i to samo svog naroda,jer nas boli racku sta radi tamo sve dok nas ne dira.
mi tek tonemo, a dokle ste vi? prelijevaju li se g.o.v.n.a u usta, a?
jesi li parkirao traktor?
PAPAK PRIMITIVAC ČOBANIN AKULTURAN KORUMPIRAN SMR.D
Dragi Bosnjaci. Ne mislite da su svi u Banja Luci za Dodika. Na zalost, vecina jeste, ali glupo je osudjivati sve zbog jedne primitivne seljacine. Evo ja sam pristalica Cedomira Jovanovica, a ima takvih jos. Nikad se nisam slagao sa fasistickom politikom ma koliko su mase bile za to. Znaci, nemojte generalizovati i smatrati da su svi ispranog mozga kao vecina. Iako na zalost i vi sami stalnim suprotstavljanjem dajete Dodiku vjetar u ledja. Najbolje oruzje protiv Dodika je da napravite u Federaciji bolje, a onda ce ljudi sami vidjeti da je Dodik nesposoban i ici ce kod vas kao u Njemacku. A dok god se jedni i drugi prepucavate rijecima, a svima je lose, znaci da niko ne valja i samo mlatite praznu slamu i vi tamo i mi ovdje jer ste izabrali bagru i vi tamo i mi ovdje u RS.
Hebo vas on radije pišite o prevari lutrije BIH