Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jel ikad ovaj prošao sigurnosne provjere??? Čudi me od one onolike pompe Sky Sky Sky gdje su završili ti dokazi koje je Europol dostavio tužilaštvu? Zašto ništa se ne dešava? Dal su EU institucije i Ameri iskoristili Sky dokaze da uzmu neke političare pod svoju kontrolu ali to znači da Amerima nije stalo do pravosuđa da im sudi nego da ih oni imaju pod kontrolom to je dvostruko strašno
Pokazat će se jednog dana da su to sve bili američki igrači od Dodika do Nešića. Ovom galamom prikrivaju izdaju entiteta dok slažu na račune milione. Amerikanci ih plaćaju našim parama tako što mogu da kradu.
Dobro jutro legendo, na vrijeme si..
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Državni ministar,neprijatelj države br 1.
Nema nigdje u universumu.
Kako je moguce da ovaj pacov bude ministar odbrane..
Pogrešno ti tata preneo o balvanima, šumnjacima, skidanju petokrake i stavljanje neke trobojke na kape i preko noći stvaranje nekakve vojske RS (dio ostatka i odpad bivše JNA). Šta 'no beše u Hagu, i gde su vam idejne vođe i dokazani zločinci.
Konjina
Koji ste vi nesrećnici majko mila... Uporno citirate jedan deo iz Ćosićevog romana, romana koji je fikcija, a pride, i ne citirate ga celog i tačnog. Bezveze je sad da vam ovde stavljam ceo citat iz te knjige. Drugo, reći Srbima ili Rusima da su genocidni, 2 evropska naroda koja su imala najveće žrtve u oba svetska rata, a kako bi se zlo pobedilo i kako bi svi vi imali svoje države i postali konstutivni je sramota i pokvarenost. Ali ok, lažite sebe i dalje!
Nešiću neces jos dugo, smetljaru
Kad ce te vi shvatiti da oni imaju instrukcije da od Eu i Usa da prave tenzije? Pa sta je Dodik sve dosada izjavio, i indirektno podsticao mrznju i napade na povratnike i vjerske objekte, tipa "arlauce o'dža" i mnoge druge izjave o genocidu itd, politika koja je dovela do ruba konflikta, gdje su bonske ovlasti!? nema ih ;)
I Neca treba na psiholoske testove ko njegovi murijaci
Smjenite ovog smecara nacionalisticko-fašističkog
OVOME BOLJE PASUJE/LIČI DA STOJI KAO IZBACIVAČ PRED NEKI TREĆE RAZREDNI RESTORAN !
Jelinto onaj sto je prijavljen u Novom Sadu, a glasa u Beogradu?
Kralj kokaina
I treba nam ovako smjenili smo SDA da damo genocidasima vlast
Nešić stari frfljo
Vidi mu face, kriminalac jedan kroz jedan
Tako je, vratiti ratnog zločinca Cikotića, ratni zločinci najbolje predstavljaju interese Bošnjaka, Bugojno je uzor za ostvarenje sigurne BiH: napraviti popis, po noći ljude odvesti uz svojih domova, likvidirati, i sve je sigurno. Smeta im šta je izjavio srpski ministar, a ne smeta im što je muslimanski ministar ratni zločinac