Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dosadni su vise sa vracanjem nadleznosti. Kako im se da vise. Evo sta ste uradili sa insisitranjem entitetskih nadleznosti za gasenje pozara. Umjesto da vojska koja je imala pare i infrastrukturu kupi nove helikoptere i eventualno kanadere sad ce po Hercegovine da izgori. Koji deb.ili. Nista al nista ne bi izgubili da su se dogovorili. Ovako nek gori sve.
Nezadovoljni, pa naravno kad nikako ne mogu da \"naberu\" brojke koje im je od 1992. servirao Risto Đogo i Radovan sa Durmitora. Nikako da se nađu kosti \"srpske nejači\" koju su Josip Pejaović i Davorin Popović bacali lavovima u Pionirskoj dolini i ostalim \"stratištima serbskog naorda\". P.S. ko im je kriv kad im je \"logoraš\" Dukić skoro do kraja rata djelio humanitarnu u Hrasnici i dočekivao Aliju vatrenim govorima.