Komentari (114)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hajde konačno fatajte teroriste koji nam svaki dan negiraju državu, negiraju zakon državni, negiraju himnu, negiraju zastavu, negiraju genocid u srebrenici, veličaju ratne zločince i genocidaše pokojnog karadžića i mladića, negiraju datume države bosne i hercegovine, finansiraju ravnogorski pokret i naoružavanje u cilju pripreme novog rata i pokolja i genocida nad muslimanima, ne zaboravite i političare koji teroriziraju narod svaki dan, koji pokradaju i na veliko i na malo, koji uzimaju mito, i narkomane i alkoholičare koji su nam ulice pretvorili u pakao, i koji nam iz dana u dan terorišu djecu i odnose živote mladih... Ne zaboravite i DODIKA smrada krmojedskog Hoćetel vi četničko-ustaški čelnici SIPE moći to ?
jedinstveni su u izmisljanju terorizma u BiH, da malo muslimane, koji su pretrpili strasne zlocine ovdje i nisu se svetili, kroz svoje centrifuge proveli.
@yolo boli nas qurac ako necete postovati zakone ove drzave i drzavu samu odyebite tamo gdje ce vam biti bolje
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Od vijesti do komentara Franzz, jedino si ti primitivan, za sve drugo tu je master card. Iskreno, volio bih te upoznati, sigurno si i ružan, u skladu sa karakterom ali si dosljedan. Podsjećaš me na onog čobana koji je vikao eto vuka...
Jao face!!! Tko nezna kakvo je stanje...rekao bi da podize flotu nosaca aviona i salje u bombardovanje Sirije.
Pardon Prnjavoru. Prijedor je za njega grad.
Valjda si bolji strucnjak nego sto pricas ili izgledas. Ali daj Boze. Pogledajte samo impresivnu biografiju, rodjen u Prijedoru, radio u Prijedoru, napredovo u Prijedoru, pa Sarajevo je za njega vrhunac kao u castingu Pierre Woodmana
matere vam se nayebem, borite se protiv nezaposlenosti i siromastva a ne izmisljajte nekakav terorizam
Šefe
Nema par dana vijest na klixu, lik Robert u Americi uletio u bolnicu i izreseto ljude o tome šejtanski mediji ne pricaju i to je kao sporedna vjest i on je proglasen ludim. A kod nas ocigledna narkomancina koji poubija proglasen teroristom, jer mu kao zet nosi bradu, a nisu mu nasli nista, te je dokazabo da nije isao na nikakva ratista, ali bitno je da mu je slika objavljena po medijima na glavnim stranicama. Boji se šejtan brace muslimana, a sta god da radi samo njima u korist ide na kraju.
A do sada nisu bile ili ce biti udruzene samo protiv radikalnog islamizma, a cetnistvo nista
jah....vi ne sarađujete oko banalnih stvari a da sarađujete oko terorizma. koliko ste sposobni najviše govori bezbjednosna situacija i stah među narodom jer po ulicama hodaju osuđeni kriminalci, povratnici u kriminalna djela, u politici sjede ratni zločinci i poreski prjestupnici, okolo hodaju bradagte spodobe jal pripadnici ravnogorskog pokreta (koji po vama nisu teroristi iako veličaju ratne zlocine i sire mrznju) jal vehabije......a avi samo jedno te isto pricate...
Kad je sve na jednom mjestu, referendumu je lakše da ukloni dokaze koje ne želi da postoje. A znamo da "Narod zna" njemu prepušta sve što je vezano za prisluškivanja i hapšenja...
Mektic laže
Oni stariji će se sjetiti, ovo me podsjeća na Kapelske kresove, Prsanova minerska grupa.
Vidi ovoga Mektića dorata ...
Izgleda da ce za neke ostati vecna "misterija" zbog cega se sve bezbednosne strukture BiH nalaze pod kontrolom Srba, umesto da "pravicno" budu pod kontrolom "sposobne" i "postene" bosnjacke politicke elite ciji se narod jedini "borio protiv" terorizma. :))
odgovor je vrlo jednostavan pametnjakivicu, nemamo svog zastupnika u vlasti.
Meni to smrdi na preuzimanje NADLEŽNOSTI. Mogo bi se DODIK zabarkadirat u predsjedničkim dvorima, a Željak zaprijeti da će GOLA izać pred javnost !