Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U Kamenoj Kuli Majka Plakala U kuli kamenoj majka plakala, Svog sina najdrazeg kroz suze molila: "Cujes li, sine moj, dusman te poziva, Zivot ti poklanja. Cujes li, sine moj, sine jedini, Bosnu zaboravi, al'ziv mi ostani!" K'o jecaj, k'o krik, k'o kletva Te duse ponosne Zauv'jek ostase r'jeci ZMAJA OD BOSNE: "Nikad necu, majko, bez Bosne zivjeti, Bosnu cu sluziti, za Bosnu umr'jeti. Zaludu, majko, dusmanima, kjafurima,izdajica blaga Bosna je alem sjaj, Bosna je jedina. Necu nikad k'o vazal nikom sluziti, Ja sam Bosanski sin i njen cu ostati!"
Cisto sprovodjenje diktature,zastrasivanje medija i gradjana od strane politicara. Jedini preostali glas gradjanan BiH su mediji,koje bi elite htjele takodje da ucutkaju. Uspjelo im je gasenje protesta ,tako sto su masu ljudi pritvorili i kaznili ih. Ako dozvolimo da se i novinarstvo kao JEDINI glas obespravljenih gradjana ucutka,propali smo!
Ipak prate proteste gradjana...mediji su nam jedini izvor informacija (korupcija po bolnicama,hapsenja,,,) zamisli da ovakve stvari ne objavljuju postali bi Taliban za par mjeseci.Radilo bi se, sta god hoce bez da iko sazna. I zapamti politicari rade u talu tu nema nacionalnosti samo biznis i porez na budale.
Ovo su SDP-ovi kadrovi u MUPu KS iskoristili priliku, dok ih nova metla ne počisti... Stare staljinističke metode SDP-a, sjetimo se izručenja na Gvantanamo i Koalicije za Potjere
.....afera "dva papka" uslovljava promjenu imena rs u PAPAKSTAN:)))
JE3EM TI ZELJKO MATER!!! I ONOM VOLU SA VELIKOM GLAVOM ISTO!!!