Komentari (97)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ništa bez dževada galijaševića,s nim se dogovorit,pa ce im biti lakše izmislit tzv. islamski terorizam
tesko onoj kuci koju amerikanci obilaze u njoj hajra vise nema,... Sotone svijetske
Gdje ovi dođu da se bore protiv terorizma, isti procvjeta. Srbi, Bošnje, Hrvati i ostali, u pamet!!! Mi smo barem dokazali da je rat najvece sranje i da ne vrijedi, makar trajao i jedan jedini dan.
@poker Maoča je mala maca za ovo što rade državljani VB, Francuske ili Belgije. To su njihovi državljani, vlasnici njihovih pasoša. Država BiH je jednostavno impotentna da se uhvati sa bilo kojim problemom. Možemo se samo nadati da se nećemo opet ganjati po vrletima zarad USA ćeifa i interesa.
@poker Nadam se i ja. Doduše ja mislim da smo dobijali po labrnji tek kad smo pristajali na njihove zajebancije. Dok smo imali šta reći nije nas niko dirao, da bi, onog trena, kad smo se lijepo otvorili za pregovore dobili po čauri. A imaju oni nama još mnogo toga za uzeti.
Svakakvu stoku pustamo u zemlju. Prje par godina je direktor FBI dosao na Island. Granicari nazvali Ministra unutrasnjih poslova, ministar vratio direktora sa aerodroma nazad u SAD. Island 1, USA 0.
Teroristi Bošnjaci pravoslavci su prijetnja i moraju se nadzirati. Višegrad, Foča, Prijedor itd.
Ovo je udarna grupa za "janje moje" to im je vrh!!!:)))
Ako su došli da uspostave neki red i da hapse, one kojima se ova posjeta nikako ne odgovara, a zna se koji u tom kriminalu širokog raspona prednjaće, to su Bakir, Dodik i Čovke i drugi.
U to slućaju svakako imaju pozdrav i podršku najvećeg dijela građana.
Sto ne organizujete proteste za pustanje Alzirske grupe? Ili o tome govorite samo kad Lagumdziju spominjete?
terorizam ce biti samo jedna od tacaka dnevnog reda
......trebai su održati sastanak u maoči i bužimu.......to bi možda imalo efekta...
@Conte 03 Bužimu?! Ako misliš da u Bužimu ima tzv vehabija, tu si se prevario... Prije 15-tak godina su se oni obračunali sa tzv vehabijama, i ima ih nešto malo u okolini ( po brdima) Bužima. Istina, buzimljani jesu vjernici, ali ne radikalni, u Bužimu žene nisu pokrivene, stare majke/nene nose šamije, ali ne pokrivaju lice.... Alkohol možeš slobodno naručiti u kafićima, restoranima... Niko ti ništa neće reći, jer i oni konzumiraju ( ne svi ali veliki broj). Pa da znaš da Bužim nije prijetnja kao što misliš i pogrešaka i ne znanje je što Bužim se poredi sa Gornjom Maocom!
Udarna grupa - grohotom se smijem :)
Terorizam, barem za nas nije ništa prema miješanju ovih najvećih kriminalaca u rad pravosuđa, koji rade sve da se izvuku od odgovornosti pred pravdom. Ako šta u tome CIA ne uradi, onda sve pa i borba protiv terorizma, neće dati rezultate, jer i tome je uzrok ovakav nakaradan politićki sistem.
Je li crnogorac Fahro ovdje jedan od vodja nase delegacije? On je skoro svakog kod Bosnjaka po novinama proglasavao teroristom, lopovom, izdajnikom itd. (zavisi sta je trebalo u datom trenutku).
C.I.A je tu zbog drugih razloga. Da čuva i plati mito političkoj 'eliti' lažiraju izbore i ustupe amerima zemlju za vojne baze gdje će Bosna faktički postati ko frontline. Bolje bi nam bilo da se tapšemo sa Putinom, barem bi bili svoj na svome. On ionako vidi da je Dodik lud.
dosao po fahru