Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta reci, legalna vlast ovakvim potezima pokazuje da joj nije bas stalo do bh. gradjana, doduse za dijasporu se ne treba cuditi ona je daleko, nije im pred ocima. Medjutim ovi iz vlasti jedva cekaju da isprate jos jedan milion ljudi preko granice i rijese sve probleme. Do sada su nakon rata etnicki ocistili milion bh. gradjana, prije toga u ratu je ociscen prvi milion, tako da su sda ukupno dva miliona bh gradjan van njenih granica. Bravo za bh. vlast.........
Ovo su zadnje generacije djece koje ce jos i nekako biti povezane sa BiH.Za 10-20 godina samo ce se spominjati da im je neko bio porijeklom iz Bosne i to je sve.Imali smo ogromnu dijasporu od koje se pola zemlje moglo izgraditi ali smo i tu sansu,kao i milion drugih,prelako propustili.Stvarnost nam je crno-bijela a buducnost siva :(
Svako pametan zeli otici,sta drugo moze da zeli u ovoj kaljuzi?
Sto se ne vrate, imati ce bezplatno skolovanje. Ili sto ne fotokopiraju, mnogo je jeftinije. Ili sto ce him ikako, da su htjeli uciti bosanski, ne bi ni isli tamo.
Eto ti si imao beZplatno skolovanje pa nisi naucio sta je jednacenje po zvucnosti. Za palatalizaciju misle da je neka bolest :)