Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
PENZIONERI!! POZIVAM DA SE PRIDRUŽIMO SVAKOM PROTESTU OD DANAS JER OVAJ KOJI NAS PREDSTAVLJA JE POTKUPLJEN I NE RADI ZA NAŠE INTERESE. GLADNI SMO I NEMAMO NOVAC NI ZA LIJEKOVE. IMA NAS NEKOLIKO STOTINA HILJADA, HAJDEMO NA ULICU, DRUGE NAM NEMA.
NEMA NIŠTA OD POLUSATNOG ŠTRAJKA. SVI U ŠKOLAMA I SVIM DRUGIM NAZOVI PREDUZEĆIMA GDJE VAS TRETIRAJU KAO STOKU KLJUČ U BRAVU. KADA CIJELA FEDERACIJA KLEKNE NA KOLJENA ONDA ĆE MOŽDA ,,GLAVONJE,, SKONTATI DA I ONI TREBA DA POČNU OZBILJNO DA RADE ZA DOBROBIT DRŽAVE I NARODA ILI ĆE DA SHVATE DA NISU DORASLI POSLU I NAPUSTIĆE GA A NE DA NAS GODINAMA MRCVARE, EVO PENZIONERE SU DOVELI DO TOGA DA NA SILU UMIRU OD GLADI I OD NEIMAŠTINE JER NEMAJU ZA ŠTA NI LIJEKOVE DA KUPE. I NIKOGA NIJE BRIGA.
Eki Saudina što je roštiljom radio face-lifting. Niđe nijedne bore :))
Radis a ne dobijes ono sto zaradis. Nekako mi se cini da je u ovoj drzavi sasvim ok da radis, a da ti niko za taj trud ne plati. A tolike se pare bace na gluposti.