Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta je papci nitko ne zna pohvaliti momke koji su temelj ove drzave a znate se svadjati tko je hrrrvat srrrbin musliiiman , kako vas nije stid komplekasi. usput svaka cast momcima jos puno uspjeha i svijetlu buducnost zelim :)
SVAKA CAST!!!!!
Bravo za učenike!!!
svaka čast ! :D
al je fahro digo skolu titoooooooo ja kad sam je zavrsavao svaki dan belaji, nikad nista uzeli nismo xD svaka cast!!! ps. imal gdje branke hihihhihih
Aksamovic je legenda te skole
Sta je sa Raletom sto je tjelesni predavao? Legenda skole
Bravo i svaka cast omladino da budete na ponos svojim roditeljima, skoli drustvu i nasoj domovini BiH. Vasa djela trebaju biti pozitivan poticaj za sve mlade talente iz bilo koje ljudske djelatnosti kojom cete uljepsati i olaksati zivot ljudima.VELIKO VAM HVALA:
Svaka cast momcima, samo naprijed Vrcko je u penziji koliko sam cuo, samo steta sto ove generacije nisu imale cast upoznati takvog covjeka kosto je bio Vrsalovic
Svaka cast ucenicima! Pozdravite Fahra i Vrcka ako je jos tu.