Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nek se uce kako se izboriti za svoja prava i prava drugih...
poslije obaveza su prava u skoli, malo smo po..... foru, ali eto i to nam je bio cas sociologije na otvorenom,,,
Vratite nam Kenuu!
hay ne sikiraj se izgleda da su ga vartili a ako nisu,imate i od mene podrsku... :D
Nisu ga vratili, i kažu da neće.. :/
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ako nije imao pravo na radni odnos nije smio ni raditi.
ČESTITAM djeci. Samo PRAVNO i civilizovano sa izražavanjem SVOG stava.
Al' je bitno da smo u avazu "huligani" -.- Jebem li ti Fahro majku šošnsku
Morate se kontrolisati, ONI žele da psujete i razbijate. Tada s PRAVOM mogu reći da ste huligani. Opušteno, nek' PRIČA ko ŠTA hoće, VI ZNATE ISTINU.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Dobio otkaz da bi neciji rodjak dosao na to mjesto.Picke lopovske!!!
IKO IKAD, NIKO NIKAD ! KENAN SUCESKA JEDAN JE OD NAS !
A sto je najtuznije, taj profesor radi u skoli duze od 2 godine kao predavac. Po zakonu bi nakon 2 godine radnog staza trebao biti primljen za stalno, ali gospoda iz uprave su bez opravdanih razloga prekidali ugovor, te ga produzivali i pravili pauze kako ne bi dobio stalno zaposlenje. SRAMOTA I JAD.
Toliko je odvratna ova drzava da je na nekoliko učenika bila primjenjena sila i da su dobijali na ovo danas čak i do 500KM kazne ! FUJ DRŽAVO!
Narode,ako nam ne vrate Kenu.Hajde da odemo direktorici Kulić i da je zamolimo,da ponovo zaposli Kenu mi učenici ćemo mu skupljati platu,ako nemaju da ga plate samo da radi i da se vrati.S obzirom da nas ima 1000 ucenika,svako po 1km mjesečno i plata našem Keni !!
uprava misli da zna neke stvari bolje od nas.. :( http://www.youtube.com/watch?v=jyfpLkiRbws volimo te Keno
JEDAN SVE VIDI, ovo poručujem gospodi iz uprave škole.
ĆORAV JE ON POPRILIČNO
Hajde da se sutra okupimo prije nastave i damo podrsku nasim ucenicima iz Konjevic Polja koji traze da uce, a ostavimo da oni koji donose odluku rade svoj posao, to je ispit na kome treba da pokazemo kakvi smo, tada nema neopravdanih,
Dijana, građanko, u čemu vidiš problem s izrazom 'djeca su se digla'? Naši preci su se redovno 'dizali na ustanak', bar sudeći po (lektorisanim) udžbenicima iz kojih smo učili.
Ma mi djeca smo pokusali glumiti partizane samo BOŠKO BUHA zakazao , nije nas ni pozdravio što jurišamo na bunker zvanai ŠKOLA, u kojem se sakrio, Umjesto da uzme knjigu i da pred nama demonstrira fiziku , npr, 100 sklekova na 1 ruci ili 300 čučnjeva , on čučnuo u školi.....
Djeca su se digla? E moja papanko ko tebi dade svjedocanstvo srednje skole u ruke!
Jedina osoba u čitavoj školi koja je uvijek pozitivna i nasmijana, uvijek tu bio da se zauzme za sve u svakom trenutku, da te oraspoloži... Danas, 28.10.2013. god, iza profesora Kenana, bilo je više učenika nego što bi za sve profesore skupa bilo. Profesor Kenan Sućeska je jedan od rijetkih osoba koga jednostavno riječi ne mogu opisati. Prije svega prijatelj, podrška, pomoć pa tek onda profesor. Svima nama je puno značio i značit' će. I da nam se nisi obratio ( a jesi ), tvoje suze su danas dosta toga rekle..
Jedan je Bog na nebu i jedan na zemlji.
ucenici su krivi http://www.youtube.com/watch?v=3dnBOaZ98_g&feature=player_detailpage
Krivo je more...