Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Projekt je pokrenut kako mladi ne bi izražavali mržnju i omalovažavanje prema nekom tko je drugačiji. A koliko god se svrstavali u kojekave skupine, po ovom ili onom, različiti smo, a to često dovodi do ne prihvaćanja. Nažalost, previše smo opterećeni prošlošću i ne vidimo budućnost koja bi nam mogla biti lijepa i ugodna ako je i sami učinimo takvom.
SERBO SELJAAK
Serbo, dobio si crveni karton! Levat otpušten si!
Najvece leglo islamofasizma na tlu Evrope je upravo Kanton Sarajevo poslije Kosovo. To ce se dokazati za 10 godina.
kad druge mogu u Ne(S)vetog Savu, Srbiju itd itd ova jadna može u Čengić Vila
BRAVO !!! Super ideja, i od srca se nadam da ce se takvi susreti prosiriti na cijeli region bivse zajednicke drzave, zasto ne Evrope i Svijeta. To je pravo bogastvo i jedina sansa za nasu djecu ,da stvore neku svoju realnu sliku o svijetu je susret sa vrsnjacima koji su drugih nacija i religija, razmisljanja.. Ako upadnu u KRUG MRZNJE prema svemu sto je drugacije, kao njihovi roditelji, onda je zivot samo mora i izgubljeno vreme . Dajte sansu nasoj djeci , da ne budu glupi kao sto smo mi danas.
Tolerancija??????? Zbog NEtolerancije ste i promjenili ime skole, koja se zvala Slobodan Vukovic!