Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a cek\' cek\' :P kad tako znas istoriju , mozes li mi reci kojeg sultana je rodila kraljica jelena ? ne mogu se sjetit\' imena ... e agonijo , ovo ti je cisti dokaz da su sami srbi turci :) ljubi te jelena , koja je sama sebi rodila sultana ;) uci istoriju samo ...
za tvoji informaciju jja nisam religiozna osoba,a te tvoje fasiticke ideje i prebrojavanje krvnih zrnaca me stvarno ne zanimaju....ti samo i dalje budi slijep i drzi se jednog \"tora\",ali vjeruj mi....ljepse bi ti bilo da si malo sirih pogleda i da ne gledas ko se kojem Bogu moli,niti pod kojim spomenikom lezi!!!!Bog te blagoslovio!
A ovi veterinari, pretpostavljam, nose par stotina zivotinjskih leseva da ih ukopaju u potocarima i proture kao \"srebrenicke djecake stradale u genocidu\"?
Sorry stari,ne komuniciram sa osobama ciji je IQ manji od 10!Sta ces,nisi ti kriv,tako de zadesilo,moze se svakome desiti,nemoj se sikirati!!ne daj Boze ruku na sebe dici,uvijek moze i gore!!;)Pozdrav od Bosanca koji nije sklon vjerskoj separaciji ljudi!!!;)sve najbolje od srca!:)pozz!!
STO CHUPO? PA ISTINU KAZEM,DA ZAPISAVAMO REDOVN TURSKA GROBLJA I DZAMIJE ......ONE KOJE SU OSTALE CHUPO,JA CU SIGURNO KASNIJE JEDNU ZAVARITI NA KAPIJI,PA KUD PUKLO PUKLO,ZNAJUCI VASE MUSLICE,NECE SE MALA BUNITI
primitivac.........mislis da si neki frajer sto ovakve komentare pises...stidi se!
AUH AL CE VUKOVIMA KRAJ DRINE,DOBRO DOCI OVE MLADE BALINKUSE. E RECI TE IM DA SE NE OSLANJAJU PO TABUTIMA,VIKENDOM SE REDVNO TAKMICIMO U ISPISAVANJU ISTIH.