Komentari (143)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakva je to šala kada dijete od 4-5 godina otjeraš u wc i natjeraš da se ljubi sa prijateljem ( takođe dječakom od 4-5 godina ) ? Bravo bravo -.-"
A sta je sa uposlenicom koja je "zaposlila" curicu da odvodi drugi u WC?????
Smjenite Mirjenu, vratite Arziju
Kako ste samo napaćeni, mislite da je ovo završeno. Ne znate šta se zapravo zbilo a pametujete, svaka čast. ISTINA UVIJEK DOĐE NA VIDJELO. ! bitno je da se zaštiti "ugled" a ostalo... :S
evo zna se definitivno i istina... učenice su to i uradile i sve priznale... ja sam jedna od učesnica sastanka, kada su i sve priznale. mislim da je kazna (isključenje iz škole), minimalno što se može uraditi kada sagledate činjenice, kakvu bol su nanijeli tom djetetu a i njenim roditeljima..
nikoo ne zna sta se ustvari desilo..ne mozemo ni njih tako osudjivati..
Saznajte kako zaraditi novac na internetu! http://adf.ly/3001096/40-ways-to-make-money-on-internet
Mozda se ovim učenicama vlaže pičke kad gledaju djecu kako se ljube?
kakva li će biti djecaove dvije djevojke, sa 30 će biti nene.....
Iscrpna diskusija nema sta!!!!!Svako se cese tamo gdje ga svrbi, pa nek' i nema veze sa dogadjajem koji se samo tako komentarise. Ovim sto su im puna usta sexa, tarabljenja, taslaka isl. i sto predlazu poduzimanje "posebnih kazneno-popravnih " mjera prema gore navedenim osudjenicama, debelo nedostaje tog famoznog sexa ili jos uvijek spadaju u kategoriju "nevinih bisercica". Drugi se opet ne mogu pomirit s tim sto je bas njihova stranka izgubila na izborima, pa hajd eto da i kroz ovaj dogadjaj kazu sta imaju i malo ublaze svoj ocaj i bol. Ima i onih nacionalisticki bolesnih koji svoju bolescuru pokusavaju prenijeti i na ostale.Sve u svemu, sve kategorije naseg finog, uzornog nam drustva zastupljene.Aferim !!!!
POSTO IDEM U TU SKOLU,ZNAM DA SU PRIZNALE DA SU KRIVE ALI IH NECE IZBACITI IZ SKOLE VEC CE IM SE SAMO SMANJITI VLADANJE !
NIJE Mirjana natjerala te tri luđakinje da to rade djeci. Baš me zanima kako se zovu te tri djevojke? Možda su Milica,Danica i Slađana? A možda su Kata,Luca i Anđa? Mada mi je vjerovatnije da su to ipak Amira,Samira i Halima. Ovo pišem bez da uvrijedim nekog,već zato što se napada žena ni kriva ni dužna zato što se zove Mirjana a slučajno je i u SDP-u.
Pročitah par komentara dok mi se želudac ne okrenu naopako! Kojih bolesnika i kojih bolesnih komentara ovdje ima. Hitno treba otvarati psihijatrijske ustanove i obavezno sve građane ove zemlje slati na psihološke procjene! Ljudi,pa vi ste bolesni u p.m!
platice ti cika dobro tvoja sam lutrija
1. Djecu upisujte u privatne vrtiće 2. U ovim neće imati Deda Mraza 3. Ljubit će se u usta 4. Jest će Ruske paštete iz robnih rezervi...Pa ko normalan može upisati djete u ovaj vrtić sve skandal do skandala !!!!!!
ARZIJA CE TO RJESITI BIT CE SVE PO SERIJETU
Nek ove ucenice iz medicinske dodju na praksu kod mene.Nudim prakticnu nastavu iz oralnog i vaginalnog sexa i to za njih besplatno :D