Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A što se bunite, treba vratiti, ovoj zemlji su potrebniji popovi od ekonomista, popovi će da se mole bogu za spas ove zemlje kad to ekonomisti nisu uspjeli. Zato, ukidaj ekonomiju, školuj popove!
Znak dobre volje, a i za tebe bolje, bi bilo da si obišao nanu Fatu i učinio nešto da se crkva makne ispred njenih vrata. Stalno se traže znakovi dobre volje iz Sarajeva, ama dajte više vi neki znak, bar jedan. Dokle će te se zaklanjati iza te floskule, čuj \"znak dobre volje\"??? A Srbe je Rašo odve iz Sarajeva da pucaju na Sarajevo, pa smo im onda mi vratili stanove sa stanarskim pravom (a ne vlasništvom) za koje su oni uredno uzeli velike pare i u Lukavici, na poklonjenim parcelama državne zemlje sagradili kuće za pola para od stana. Izvadite podatke iz evidencija koliko je vraćenih i prodatih stanova. Evo vam podatak iz moje zgrade: od ukupno 45 stanova, stanarsko pravo je imalo 26 srpskih porodica, 7 ih je ostalo u Sarajevu sa nama 19 otišlo. Svima su vraćeni stanovi a od tih 26 prodata su 23. Čak i 4 od onih 7 što su bili tu. Kaže meni moj komšija Nešo, uzeo sam 200.000 za stan u gradu, a u Lukavici sam kupio približne veličine za 70.000 KM. Eto vam istine.
šta će njima zgrada, šta oni znaju šta je fakultet...
JARANE MOOJJJ ETO TEBI KASARNA U SJEVERNOM DIJELU SARAEVA HEHEHEHEHEHE IONAKO STE VI BISR VAZDA BILI OKO KASARNI NAKVI KLINCI STO SAD DA KVARITE TRADICIJU?
ovaj stap je popu kama, za klanje, ne moze srbin bez kame ko zmija bez orova, samo sto ipak zmija ima vise svijesti i ljubavi....
Nek mi vrate imovinu koju su mi ukrali u ratu j,,ebe,,m im mater
Npr. na podrucju grada Banjaluke je pokrenut potupak za vracanje imovine Islamskoj zajednici, mozete slobodno o tome da se informisete kod Muftije banjaluckog. Neka se imovina vrati svakom, zasto zbog toga praviti razloge da se potpiruje mrznja?
Moze pod uslovom AKO SE 1 ukine institucija RS 2 stvore jasni preduslovi za povrat prognanih Bosnjaka NA SVOJA PREDRATNA OGNJISTA.. Sve dok se to ne desi komsije vlasi mi smo u polu ratnom stanju bolje reci u nekoj vrsti primirja do narednog rata..
a matereti sta ce vam ovom popu ovaj stap??to ono da se zna s koje stre planine sasli..nije to ni stap kao stap nego balvan..
@1 od 5000 svaka cast upravu si ovo je nevideno.
Sto nam \"\"\"dragi\"\"\" \"prijedsjednik\" RS-a ne da najbolji primjer oko vracanja imovine i tako Elektrotehničkom fakultetu u Sarajevu vrati zgradu u Lukavici i samim tim, citav Univerzitet u Istocnom Sarajevu i par firmi smjestenih u toj zgradi nacini beskucnicima, kad to urade onda mozemo i mi zgradu vratiti, ne moze se samo traziti, a nista ne davati.
TUDJE HOCEMO - SVOJE NEDAMO - srbi i dalje po svome...zapali i ukradi tudje a svoje nedaj...ali nema vise JNA da vam pomaze tu genocidnu matematiku.
u BiH pa i u sarajevu ne zive nikakvi Srbi. postoji malo Bosnaca pravoslavaca a ostalo su Vlasi - potomci krvolocnog plemena koje su Turci naselili po Bosni prije 400 godina. Vlasi se danas prodaju kao Srbi i SPC ih koristi kao oruzje za pljacku i sovajanja tudje zemlje kao sto su ih nekad korstili Turci. Kuzmanovic je Vlah i iz Sarajeva se iselilo 140,000 Vlaha onako kako im je zlocinac Karadzic naredio, a ostalo je 10,000 Bosanaca Pravoslavca da ginu pod Mkladicevim granatama zajedno sa svojim sugradjanima..
BALLLYYYEEEEE STO STE MI UZELI KRAVU SAD MORAM KOZU DA G_UZIM A HOCU JARCA NEMA GEJ-KLUBA U MOM SELU A ZA TO STE VI KRIVI BALYYYEEEEE POSEREM SE NA SPC I VLADIKU G_UZILI SU ME DOK SAM BIO MALI A SAD KAD SAM PORASTAO NECE DA ME G_UZE ZA TO STE VI BALLLYEEEEEE KRIVVIIIIIIIII GDJE MI SAD TA KOZA?
Opa Kuzmanović već počeo s predizbornom kampanjom