Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovi penzioneri su previse usporeni i na ubrzanom videu :)
@bosna ... sto si LJUBOMORAN/NA NA SEHER SARAJEVO, naljepsi grad na dunjaluku .... ;))))
Setaju ljudi i Ilidzom koliko ja znam ? Ima i tamo Vrelo Bosne, park, aleja ? ili je Ilidza mozda neki drugi grad ? wtf ?!
hahahahahahahhahahaha...samo za tvoju informaciju ja zivim u Sarajevu,hoces ulicu i broj?....a kao drugo,ja nisam nikoga napala...Sarajevo je za mene najljepsi grad i to je moje pravo da kazem,svidjalo se to nekome ili ne. ljepota se ne mjeri samo u izgledu grada, vec u ljudima, kulturama, i mnogo cemu i po tome Sarajevo je za mene najljepse. ovi sto ovako kometiraju, oni nisu vidjeli dalje od Sarajeva ili Cekrcica jer da jesu znali bi da je Sarajevu po svemu prelijep grad...ja ne kazem da za svakog njegov grad nije najljepsi ali za mene je moj.
majoni jesi ti jela bunike..... nisi ti vidjela Sarajeva ... mozda na razglednici... bez ikakvog razloga napadas i Sarajlije i ljude koji zive vani... Inace Sarajevo ima svoje posebnosti i lijep je na svoj nacin....
Ima \"gradova\" u rs\'u gdje bi se trebalo snimati 2 mjeseca da bi se dobio ovaj snimak koji traje 5min... :)
vrijeđam idiote ako te nazovem idiotom, zato ću te nazvati nepismenim,neobrazovanim,kompleksasem,ustvari da dalje ne nabrajam jer vjerovatno neznas sta znaci koja rijec! . prvo idi malo u školu pa da znas razlikovati muški i ženski rod. Vjerovatno u Svedskoj nema toga,ustvari kako se ono kaze na Bosanskom. a kretencino jedna, niko te nije ni pitao za misljenje, i još manje da tebi objasnjavam gdje sam ja sve bila. Vazno je da si ti isao dalje od Zenice i da su ti Cevljanovici jedina destinacija na koju odes jednom godisnje, jer se moras boriti s ostalim drugarima. Svaka dalja riječ za tebe je suvišna,cak neznam ni da li ces ovo znati procitati, A ja ti mašem iz Kine, ups ti neznas ni gdje je to..ustvari iz NAJLJEPSEG GRADA SARAJEVA.
Papane jedan nisi nigdje dalje od Zenice mako pa ti Sarajevo najljepsi grad na svijetu a dijaspora ti smeta. Hehehe glupana.
Sarajevo,najljpši grad na svijetu samo sto ga papci upropaštavaju svojim svinjskim načinom života. najljepši je zimi kad nema dijaspore,ovaj kod nas u Švedskoj,kako se ono kaže na Bosanskom...fujjjjjjjjjj
SARAJEVOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO GRADEEEEEEEEEE MOOOOJ !
kamera je podesena da snima sporije ili je u programu za film editing ubrzano, kao Final Cut Pro. Profesionalne kamere imaju opciju da snimaju brze ili sporije. sve profesionalne filmske kamere, bilo digitalne ili film, imaju istu opciju, ali neznam za obicne. Sto sporije kamera snima manje informacija sakupi, sto brze kamera snima vise informacija pokupi. Kade se taj isti film pusti da igra normalne brzine dobijes ovakve efekte. Film obicno igra u 24 do 30 FPS (frames per second). U evropi je, ja mislim, 25 FPS. Dakle ako nesto snimis po 5 FPS, kasnije kada gledas sta je snimljeno 5 sekundi filma odigrat ce se u jednoj sekundi.
moze li mi neko reci ko se razumije ,kako se postigne ovaj efekat? -hvala
bonita banane su najbolje banane
sto ti je covjek. samo da mu je otici iz bosne, a kad gleda ovaj snimak negdje iz dijaspore hoce da zaplace sto nije tu hmmm
jos da je cuo za montazu, gdje bi mu kraj bio :)
evo vam jedna panorama Sarajeva : http://www.gigapan.org/gigapans/72612/
ja glupost