Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bogati momčine ovaj se predozirao biljnim mrsom
Ovaj nesretnik je klasican primjer koliko su opasni holivudski filmovi, narocito kad se serviraju nezrelim osobama i ljudima nize inteligencije. Takvih je puna americka vojska, a evo primilo se i na nasem plodnom tlu. Obicno i oni americki i ovi domaci zavrse kao pokojnici. Kad je Nedzad shvatio da zivot nije film, bilo je kasno.
Gdje si lik5555, majmunce moje bolesno? Ja sam tebi otvorio srce i priznao ti kakav sam cetnik i agresor, a ti me opet proganjas i trazis priznanja. Shvati da si taj sveti zadatak obavio. Idi sad trazi nove cetnike. Ima ih na sve strane. Samo ostre nozeve, vrebaju i cekaju da kucne pravi cas. Monstrumi monstrumski :-)
Snaga zemlju gnoji
Nije nikome u interesu...
DAJ NESERITE ,POZNAJEM TU BUDALU LICNO,I ENO GA KOD CURE U SLOVENIJI SVAKODNEVNO OBJAVLJUJE SLIKE NA FB,JAKO LAHKO JE TO PROVJERITI,A VI KAO NEZNATE GDJE JE ,CCCCCCCCCCCCC DRZAVE I GOVANA
Jel ovo jazmi oko vrata?? Majke ti mile ;)
Ja ne bi gonio ubice kriminalaca, neka se sami trijebe.
Sljivara tuzilastvo krije,trebace im opet ako se slucajno pojavi Rambo 2.
legenda: video: https://www.youtube.com/watch?v=yNY6Qfww3B4&list=UUeq9e3RcFDHeXYcePSAoyPQ
TO JE TA POTJERNICA : http://www.interpol.int/notice/search/wanted/2014-57559