Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@ cro boss Armija Republike Bosne i Hercegovine nema niti je imala kakve veze sa necim sto ti imenujes \"otomanskom komponentom\" Mulac balavi .. Armija BiH je bila i bice armija onih koji Bosnu i Hercegovinu nose u svom srcu.. Fataj se nogostupa to ti je najbolje.............
Razorne negativne misli stvaraju odredjenu frekvenciju i na toj fekvenciji privlace sve ono sto im je slicno. One postaju sve jace sto se covjek vise vraca uzroku psihickog dozivljaja i sto vise obraca paznju na njega. Za senzitivne i emtivne osobe postaju sa vremenom kobne i kod tih osoba stvaraju mentalne poremecaje. Suprotna varijanta jeste da imate dobre misli i dobra osjecanja. Uzbudjenje, radost , zahvalnost, ljubav. Nemoguce je da se osjecate u istom trenutku dobro i mislite negativno.
još da dodam,đe ono što sam ja bio u logoru njihovom godinu dana,nije ništa šta će im bit
Ima li informacija o broju demobiliziranih pripadnika otomanske komponente koji su isto ovo počinili?
šteta .stigo ih sikliuk ja kako
Cudo se pojedinci, zna se vec koji, nisu javili sa malicioznim komentarima o \"..u.s.t.a.s.a.m.a..\"?!