Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
koji konfuzni odron. Skribomanija vrjedna dijagnoze.
WTF! Zna li neko od ovih nacionalista citati tekst!?! Sve se svodi na jedno, svi su za EU (nacelno). Svi su za demokratiju, Svi su za ljudska prava, ali sve dotle dok se to ne kosi sa kvazi-hiper-uber-sranje-nacionalnim interesom za neku fotelju. Jos gore, i dalje ce se salonskom lakocom tvrditi kako niko nije protiv gradjanske opcije. Konkretno, u Hrvatskoj su svima puna usta integracija. U Srbiji povazdan pisu knjige o njihovoj tradiciji demokratije. Samo i jednima i drugima kad zatreba mogu se racuni namirivati sa svojim narodom izvan matice. A problema u maticama i nema jer eto slucajno svi drugi su manjine (a nije ni bilo etnickog ciscenja u zadnjih par vijekova, nije garant). A ovdje, rotacija se jos samo ne trazi za naplatnu kucicu za piska na autobuskoj stanici. I onda te odvratne konstatacije kako neko nije dovoljno Hrvat, Srbin ili Bosnjak?!? \"Ja bih hteo da vladam...\"
Faruk, jasno je da zelis odagnati iluzije u kojima nasa regija zivi ali ukoliko zelis da te i razumiju citaoci razmisli o pojednostavljivanju, barem skracivanju recenica. Uvijek se smatralo \"stilskom greskom\" kad se puno recenica nadje u jednoj - izgubi se intenzitet izjava i gubi motivacija za daljim citanjem. Podrzavam kontekst tvog teksta ali sugeriram promjenu stila. S postovanjem
Mislim kako nije prilična usporedba bh Hrvata i Srba u Hrvatskoj. Autor valjda ne sugerira da se i Hrvati u BiH trebaju svesti na naconalnu manjnu?
@sara ljubavi udaj se za mene,sva opravdanja ces dobijati na pismeno !!
Stare mi tvoje zavrtilo mi se od ovih i onih strana i rotacija !! Ko mene u stvari je6e u zdrav mozak ???
samo naprijed HSP BIH!
Možeš ti, \"novinaru\", napisati još stotinu ovakvih unitarističko-fasjističkih tekstova na liniju Zlajoglua i SDP, ali, uzalud pišeš, na mene i ni na jednog poštenog Hrvata i Srbina nećeš ostvariti nikakav utjecaj, osim što ćemo se još više i čvršće botiti za svoja prava u našoj domovini BiH. Tvoj Zlajoglu ostat će u povijesti BiH zapamćem kao onaj koji ju je na kraju uništio, a ti ćeš ostati zapamćen kao bošnjački Risto Đogo ili Smiljko Šagolj, kako ti odgovara. SMRT UNITARISTIČKO_FASHISTIČKOJ POLITICI VELIKOBOŠNJAČKOG SDP-a!!!
Boricu gdje nafata te podocnjake
faruk, zasto si brisao komentare pa ih skroz i zabranio u vezi vase ekskluzivne vijesti u vezi ACIPSa? SDP naredio ili samo Reuf?
sarajevo-x novinari su glupi koliko su ruzni, treba pokazati slike, koji su to muuutanti :D nedaj boze da neko rodi onako nesto.......
Ja na ovo nemam komentar, ustvari ja i nevidim niti jedan komentar do sada na ovaj tekst.
ma kakav mars, sarajevo-x je 1000 puta pametniji od BBC i svake uspijesne drzave koja evo vec 100 godina haman da propadne :D sarajevo-x ce poslati ljude na pluto :) hahahhaah koji magarci neotesani, aragantni.
jadan ti je covijek koji je egoistican i ignorantan toliko da asocira demokratiju sa coca cola firmom. ma bolji i pametniji je on od cijele amerike, samo mu malo fali da posalje tim ljudi na mars :)
Malo viski malo coca - cola....