Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakva balkanska pravda i sudovi,treba se popisati na tu presudu i uvesti princip:oko za oko,zub za zub i ne bi bilo ubistava.Ubicu i ubice treba rijesavati zivota na bilo koji nacin pa ce svako pet puta razmisliti ako ima namjeru da ubije.
smiješna kazna....eto ga sa 19-20 godina ponovo na ulicama ......šta reći? koju poruku poslati...
Ovdje je potrebno pod hitno uvesti neki zakon kao sto je serijatski., nemora se ni zvati serijatski radi ostalih naroda ., nek se zove i pravni ali nekim vidom osnovan na serijatskim ,jer nas to moze jedino spasiti., pa kako ubica moze dobiti par mjeseci kazne., to treba po serijatu.
@pisamcmakira kakav zapad kad istospolne brakove odobrava., dobar im jezakon bio do ovog stoljeca.ali ipak serijat to sve kriza., opet naglasujem da se nemora zvati serijatski nek se zove drukcije ali zasnovan na serijatu., haj ti reci sta nevalja u serijatu., nemoj gledati arabiju gdje porodica jedna kroji zakon prema sebi , pogledaj tursku gdje je zakon zasnovan na serijatu kako ubice zavrse.
@plavozuti ja sam za....
Pucao iz pistolja a okarakterizano kao ubistvo iz nehata.Ove sudije u zadnje vrijeme uzimaju neku bas losu drogu.
@dragandjogic ne, ovaj je uzeo pare, puno para.
čuj 4 godine, gdje ja živim...
Ko je ove nase zakone piso? Neki mekusci?
oko za oko