Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vaala nisam čula bolju vijest - ima toga vakta iiiiihaj!
Tako treba, jedino ako svi pođemo puhat u istu tikvu možemo nešto postići
Nisam iz Zavidovića, ali da jesam, ne bih im dao podršku samo iz jednog razloga: sutra će isti ti likovi blokirati cestu (čitaj: blokirati odvijanje poslova) ovima što pokazuju solidarnost, umjesto da blokiraju vlast. Toliko od mene.
OPET NARODE NA SLJEDEČIM IZBORIMA ZA NAJBOJLJU STRANKU SDA NE PROPUSTITE ZA BOGA MILOGA JER ČE TE NESTATI.ONA JE VAŠ ZAŠTITINIK DOK NE CRKNETE.
Nema fajde od toga sve dok se ne zatvori SDA načelnik Zavidovića, a i njegov partijski šef. Pokrali i oprali desetine milijardi a niko nije dobio ni dana zatvora.
HAJMO IH RUSIT..
lijepo vidjeti i cuti da jos ima negdje gdje se zajednica solidarise