Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hoće li opet načelnik pomagat samo rvatima...............jer pobogu muslimani ne idu u WCrkvetinu
Jel to na slici 35. momak zaprosio djevojku koju je upoznao tu u zastoju? :D
Nije, vidiš da mu dodaje torbu. -.- Jesu luckaste ove današnje žene.
Ma nekste se vi nacionalno osvjestili to je najbitnijeSDA i HDZ izdaju potvrde o nacinalnosti i dalje glasajte za njih *** vas oni.U ovom momentu oni se kupaju grupno u moru a vi u blatu.
Izvini molim te a sto izostavi srpsku szranku bas me intresuje bas oni imaju bolje uslove,,
Nama je bitno da se mi kao ljudi nacionalno nabadamo a to ovi nasi politicari koriste kad smo glupi tako nam i treba,a ovo sto se desava u ZELJEZNOM POLJU I ZEPCU,je sve posljedica nelegalne kradje drva...
Pa gdje su utrosene pare od proslih poplava ? Naša vlast nas pokra a mi ko jajare
Mamu li vam tu u Zenici u Vladi u udobnim foteljama. Samo probajte nakon ovoga jednu inspekciju u Zepce poslati letit ce niz Bosnu. Svaki mjesec vam se pare salju , a sta imamo od vas gamadi jedan jebeni bager kojem sami gorivo tocimo.
Ma ovaj narod se treba dici i sve ove majmune od političara protjerati u Mozambik!!!
Cim se i narod pokusa dignuti nama podmecu kazu ko vas je platio da protestujete, sve jad i cemer
Eto zahvalite sad politicarima koji kradu pare. niko ne slusa ljude od struke, najpre gradjevinske inzinjere i strucnjake koji se bave ovom problematikom, nego doci ce koji politicar iz SDA dati koju paru i svi opet glas njemu, a eto sad svi potopljeni, kakvi smo i ovo nam je malo.
Ja sam skoro cita ne znam tacno koja je opcina ali kaze ovako: pozivaju se gradjani da legliziraju objekte. Znaci napravis bespravno i kasnije legalizujes,i to tako funkcionise kod nas
Krenulo nas k'o jugo niz brdo. Ima li išta dobro ove godine da se desi.
SFF