Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ako se dokaze krivica neka ga sude i osude . pravda dodje kad tad.
Ne znam da li ste aktivni danas ovdje na portalu. Ali ovo nije nikakva pravda. Ovo je dokaz samo da se nastavlja i daljna diskriminacija Hrvata u BiH. Čoloman je za 3 ubojstva i 9 ranjenih osuđen na 3 godine, na slobodu može izaći i ranije ako bude imao dobro vladanje!
Aferim za klix-ovce za biranje textova koje u pravo vrijeme idu Fahru & Co u prilog ???? Ne treba zaboraviti nicije zlocine za koje valjda imaju nadlezni da brinu i iste kazanjavaju a ne ovim putem mrznju siriti jer kako u svim narodima zlocinaca tako ima i onih drugih
Fahrudin Radončić je najveći ološ i šljam koji je ikada hodao BiH
ako je pojediniac ili su pojedinci,kako je moguce da zatvore preko 100 njak ljudi
Zar more Bošnjak biti osumnjicen za ratne zločine? :D
Ratne zlocine su na sve tri strane cinili iskljucivo pojedinci.
mb82@ SKy Drums ti je odgvorio. Znači kad je Bošnjak počinio zločine, to su zločini pojedinca. Ostali narodi su kolektivno genocidni, ustaše, ubice i onda očekjuemo da vole BiH kao i mi Bošnjaci. A majmun ti je babo koji je napravio dijete pa mu ga bilo mrsko odgajati.
PRIKAŽI ODGOVORE (12)