Komentari (88)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dragi nas Kemica :( RiP legendo nad legendama :((
Jos jednom hvala ti za tvoje pjesme i hvala ti sto si bio tu kad je bilo najteze. Pocivaj u miru.
Zvornik ti si baš glup I dosadan
E moj pasha... kako u istu ravan stvavi rahmetli Zajku i Sikala sa Cacom? Nema nama naprijed sa takvim koji razmisljaju kao ti a Sarajevo nam polako ali sigurno nestaje. Vozdra Moke, vidimo se gore...
RIP Moke...kao sto neko rece, nisi umro, otisao si u legendu.. ko I Daco, Mirza, Bodo...pocivaj u miru jarane. Voli te TVOJE Sarajevo.
Nikad nisam volio ovu prokletu zimu.Stane priroda,stanu i zivoti.Bolesno vrijeme napolju polahko tece,a meni jako nedostaje majsko cvijece.Grad tuzan,covjek ruzan,nebo bjese sivo,umro je moj dragi drug Ivo.Na postelji ostade poruka.Nebesa pate,kada ce ljudi konacno da shvate...
Upravo slusam Sarajevo ljubavi moja, najezih se..toliko emocija..suze teku :/
"Izronit će stari za one što ga vole."
nek ti je lahka crna zemlja Kemo Tvoje pjesme će zauvijek živjeti
Vraća se Kemal u svoj grad na vječni počinak. :(((((((
Rahmet ti duši. Možda nije vrijeme, ali zna li neko kako je ukopan, je l' mu klanjana dženaza ili... Hvala i ne osuđujte pitanje.
Smiri se, ne znam ni gdje je groblje Bare, pročitano već, ne razumijem, ako znate odgovor napišite, ako ne, produžite. :)
hvala :)
PRIKAŽI ODGOVORE (21)